Moderators: nouneim, eliade22, eddieconst
samy wrote:Teatrul este dupa parerea mea,non-cultura.
anubis974 wrote:Iar cei care citeaza din Ellen White la fiecare intrebare ridicata ca si cum ar fi masini de reprodus, incercati sa lepadati acest obicei mai folositi-va si voi mintile un pic. De multe ori si pe buna dreptate biserica AZS este luata peste picior datorita celor care nu pot rosti mai mult de 2 fraze fara sa aminteasca de ce a zis sau ce a facut Ellen White.
tom wrote:Anubis, eu nu stiu daca esti adventist sau nu, dar daca esti stii ca nu poti trece asa de usor peste scrierile "spiritului profetic". Ele sunt presarate cu expresii de tipul: "am vazut", "mi s-a aratat", "ingerul mi-a spus" si altele din care reiese ca dansa si-a expus prea putin propriile pareri.
Iar pentruca suntem la topicul despre teatru, dansa a emis o perla care suna cam asa: "Fumatul si teatrul ar trebui interzise la crestini"(citat din memorie).
Asa ca ti-o placea tie Shakespeare dar intrii in contradictie cu profetul care nu a facut nici o exceptie cand a vorbit despre teatru.
furtuna dragos wrote:Când oamenii la biserică se spală pe picioare cum se spăla pilat pe mâini cum se cheamă ?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests