Talismanul

Discutii despre religie, teologie, doctrine, etc.

Moderators: nouneim, eliade22, eddieconst

Talismanul

[ #68769 ] Postby tom on Sun Sep 21, 2008 7:44 am

De curand am gasit la locul meu de munca un caietel in care era scris intr-o caligrafie destul de aproximativa urmatoarea "rugaciune" cum spune autorul dar eu nu prea o vad ca pe o rugaciune. Poate a fost uitata de colegul meu, sau lasata intentionat. O redau si eu aici ca se mai minuneze si altii care nu au auzit de ea.

Talismanul
Aceasta rugaciune a fost gasita in anul 1585 sub mormantul Mantuitorului. Acela care va citi aceasta rugaciune sau o va asculta cand o va citi altcineva sau o va purta asupra sa, acela nu are sa moara subit, nu vafi invins in lupta si nici nu va cadea in mainile dusmanului. El nu va fi niciodata invins.
Cand o femeie se afla in durerile nasterii de se va citi sau va citi aceasta rugaciune va avea o nastere usoara. De se va atinge cu el partea dreapta a copilului acel copil va fi ferit de toate bolile si accidentele si va fi cu noroc.

Acela care va purta asupra sa aceasta rugaciune va crede si va face numai fapte bune, va fi ferit de toate felurile de boli, inclusiv de epilepsie.Cand veti vedea pe cineva in prada acestei boli se spune ca este de ajuns a atinge partea dreapta a bolnavului cu aceasta rugaciune ca sa se vindece cu desavarsire.

Acela care va scrie aceasta rugaciune fie pt el fie pt altii, il vor binecuvanta zice Domnul Dumnezeu iar acela care ramane nepasator batandu-si joc si dispretuind-o va fi nimicit.
Cand aceasta rugaciune va fi dusa intr-o casa acea casa va fi ferida de orice fel de primejdii, acea casa nu va fii inundata nici distrusa de dusmani.

Acela care va citi in fiecare zi aceasta rugaciune va fi prevenit printr-un semn divin cu trei zile inainte de ceasul mortii sale.
Aceasta rugaciune trebuie citita in numele Tatalui al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.


Eu Domnul Dumnezeu Atotputernicul trimit pe pamant aceasta rugaciune de rezistenta in fata dusmanilor. Puterea sa este mare atat pentru cel care o poarta cat si pt cei care o aud citita, fiind valabila timp de 20 de zile timp in care nu ti se poate intampla nimic rau. Cand o femeie naste i se pune rugaciunea pe cap spunand de trei ori rugaciunea sfintei treimi si Tatal Nostru si ea va naste usor.
Acela care va purta asupra sa aceasta rugaciune si va crede cele scrise intr-ansa va invinge asupra dusmanilor sai. Se incepe cu sfanta cruce a lui Isus Hristos, se va pune inaintea ta sau sub perna cand dormi, ziua ase purta in partea dreapta zicand:
Crucea lui Isus sa ma apere impotriva rautatilor si dusmanilor. Tine-ma Isuse Hristoase si ma apara cu puterea ta.
Fereste-ma de toti dusmanii vazuti si nevazuti care doresc nimicirea mea.

Acest lucru te va ajuta deoarece acest talisman a fost scris de Isus Hristos si de Sfanta Fecioara si puterea lui este mare.
Acela care va auzi despre aceasta rugaciune sa o ceara sau sa o scrie cu gand curat si litere de aur in mintea si in sufletul sau. Domnul Isus Hristos fiul lui Dumnezeu cu sfanta Treime poruncesc ca puterea acestui talsman sa o aiba numai acela care respecta zilele de lucru si sarbatorile.
Castigul nostru sa nu-l castigam in zilele de sarbatoare. De aceea s-au dat 6 zile de lucru ca cea de a 7-a ,duminica,sa ramana zi de repaus, reculegere si rugaciune; sa se tina cu curatenie si fapte bune.
Sa se mai stie ca Dumnezeu s-a nascut din sfanta Fecioara Maria intr-o noapte sfanta.
Cei care nu respecta cele 10 porunci vor fi blestemati cu boli si foamete,cu razboi si multe altele. Pentru cei mai putin rai voi face sa existe intotdeauna un indrumator, un stapan unul peste celalalt si necredinta va fi pedepsita cu tunete si fulgere.
Poruncesc ca intotdeauna sa se mearga la biserica, tineri,femei batrani si copii in toate duminicile si sarbatorile. Sa-si recunoasca greselile inainte de spovedanie, sa se duca pregatiti pentru a nu se uita vreun pacat.
Sa nu se injure niciodata pe drept sau pe nedrept. Sa nu va fie rusine de saracie, nici de semenii vostri.
Cel care are pacate mari sau cate stele pe cer va fi iertat de ele daca va purta talismanul asupra sa,citind-ul macar odata pe saptamana.
Acela care il va da si altora sa-l cpieze, il va citi sau il va darui, aceluiom bine-i va merge, iar care nu crede in el va fi blestemat in vecii vecilor.
Afara de aceasta porunca sa credeti si sa tineti acest talisman al lui Isus Hristos care s-a nascut din fecioara Maria. Faceti acest lucru in numele Tatalui al Fiului si al Sfantului Duh.Amin.

Eu Isus hristos port ranile mele cu putere de rezistenta in fata durerii si desertaciunilor lumii prin acest talisman. Cine are acest talisman acela sa stea linistit asa cum am stat si eu Isus Hristos in reculegere. In numele Tatalui al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Cine va purta aceasta binecuvantare, talismanul, asupra sa, din partea dusmanilor nu va suferi caci sufletul incercat de nenorociri si catastrofe nu se va inspaimanta de nimic, nici in fata glontului unui criminal sau dement. Va invinge in fata unui furt imediat sau dinainte complotat ori alte rautati, inca dinainte va fi ferit de orice imprejurare rea.
In cazul uni atac direct cu arme ele nu vor actiona, nu vor putea sa nimiceasca pe nimeni dintre cei care poarta acest talisman asupra lor, sau cel care l-a auzit citindu-se, fiind ferit de tot raul.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim Nascatoare de Dumnezeu cea pururea fericita si nevinovata si maica Domnului nostru. Cea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul ai nascut, pe tine cea cu adevarat nascatoare de Dumnezeu te marim.
User avatar
tom
 
Posts: 556
Joined: Thu Feb 21, 2008 2:47 pm

Re: Talismanul

[ #68774 ] Postby radurus on Mon Sep 22, 2008 12:10 am

Blestemul sa cada asupra noastra necredinciosii acestei povesti.
Asta seamana cu mass-urile de pe messenger Image
... este misticism si superstitie.
Am primit si eu demuuult asa ceva in cutia postala.
Mereu ma gandesc daca sa spun ceva....Conteaza parerea mea?
User avatar
radurus
 
Posts: 317
Images: 1
Joined: Thu Nov 30, 2006 8:51 am
Location: Sibiu

Re: Talismanul

[ #68779 ] Postby Romaios on Mon Sep 22, 2008 7:29 am

tom wrote:Aceasta rugaciune a fost gasita in anul 1585 sub mormantul Mantuitorului.


Chestia miroase suspect de la prima propoziţie. Cine a căutat (recte excavat) sub Sf. Mormânt la 1585 şi cu ce ocazie? Adică nu e ca şi când te-ai uita sub pernă sau sub un dulap...

Făgăduieşte să te scape de necazuri în această lume, ceea ce este contrar spuselor lui Hristos ("în lume necazuri veţi avea"; "cel ce vrea să-Mi urmeze, să se lepede de sine, să-şi ia crucea..."). Creştinism fără Cruce nu se poate.

Într-o vreme circulau o abundenţă de asemenea farse pioase: "Visul Maicii Domnului" (scriere influenţată de erezia bogumililor, se pare), "Rugăciunile Sf. Brighita" (astea te ajută să-ţi scoţi tot neamul din Purgatoriu), "Promisiunile Sf. Inimi", "Lanţul Sf. Anton" etc. Ba unele mai şi ameninţau cu tot atâtea nenorociri pe cine n-ar voi să le copieze şi să le dea mai departe.
ΕΝ ΤΩΙ ΦΩΤΙ ΣΟΥ ΟΨΟΜΕΘΑ ΦΩΣ
User avatar
Romaios
 
Posts: 1744
Images: 73
Joined: Sat Nov 24, 2007 8:27 pm
Location: Timisoara


Return to Spiritualitate

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron