Poveste fara final

Filme, umor, muzica, jocuri, "barfe" si hobby-uri.

Moderators: nouneim, zephyr

Poveste fara final

[ #36576 ] Postby palomitta on Mon Dec 11, 2006 7:56 am

Am primit pe un grup povestea asta, cu cerinta de a gasi continuarea...
voi cum ati completa?!?!?!?

POVESTEA PUIULUI DE TIGRU

A fost odata o tigroaică care urma să aducă pe lume un puiuţ .
La naşterea puiului tigroaica a murit iar puiul de tigru a rămas singur şi fără putere ǐn mijlocul pădurii.
Norocul lui că a trecut prin poieniţa respectivă o turmă de capre care aveau sufletele mari şi care aveau şi ele la rândul lor pui, şi au hotărât că ar fi mai bine să ia puiul de tigru ǐn turma lor.
Aşa a ajuns puiul de tigru să sugă lapte de capră ,să pască iarbă şi să se joace cu iezii din turmă.A trecut timpul, puiul de tigru s-a făcut mare şi ǐntr-o zi, când turma era la marginea unei ape să se adape a apărut din pădurea ǐntunecată un tigru bătrân dar fioros.
Caprele speriate au fugit care ǐncotro au apucat numai puiul de
tigru nu s-a speriat şi a rămas pe loc privindu-l pe tigrul cel bătrân.
Si tigrul cel bătrân era nedumerit când l-a zărit pe puiul de tigru ǐmpreună cu caprele aşa că l-a ǐntrebat :
- Ce cauţi tu aici ǐmpreună cu caprele ?
- Ele sunt familia mea !i-a răspuns puiul de tigru
Atunci tigrul cel bătrân a ǐnceput să-l lămurească pe puiul de tigru că el trebuie să se hrănească cu carne şi să nu pască iarbă şi că trebuie să vâneze caprele nu să se joace cu ele ,să fie fioros şi fără milă. Puiul de tigru a refuzat să mai stea de vorbă cu tigrul cel bătrân şi a fugit după turma de capre.
A mai trecut ceva timp şi puiul de tigru era tot mai trist când se gândea că ar putea să mănânce caprele care erau pentru el familia lui.Si ǐntr-o zi l-a ǐntâlnit pe tigrul cel bătrân şi a mers cu acesta ǐntr-un loc unde tigrul cel bătrân ascunse o bucată mare de carne.
Când puiul de tigru a simţit mirosul de sânge ........................
palomitta
 
Posts: 296
Images: 8
Joined: Wed Aug 18, 2004 12:30 pm
Location: Kimito-Finland

[ #36589 ] Postby saviana_dubito on Mon Dec 11, 2006 10:51 am

,,,,,si-a dat seama ca el stie acest miros chiar daca nu stia ca stie...o avalansa de emotii i-au inudat inima jumatate tigru_jumatate ..berbec..a incercat sa isi adune toate cioburile fiintei lui si sa se regaseasca,sa isi nege originea sau sa accepte rezidenta din Uniunea Caprelor?sau ar putea sa aiba dubla cetatenie?...intr-un tarziu tigrul isi ridica privirea si se adresa mandru stramosului:;_;stii eu sunt vegetarian de cand m-am nascut,as putea sa inlocuiesc bucata aceasta de carne cu un drob de soia cu ciuperci...ïn inima lui insa deja se dadea o lupta teribila:Batranul tigru ii intinse o constitutie ce aprtinea Organizatiei Natiunilot Tuturor Tigrilot din lume(O.N.T.L.)ii lua bucata de carne din mana,si ii dadu un timp de gandire in care sa cugete la optiunile ce i se ofera si ii promise ca peste o saptamana se va intoarce pentru raspunsul definitiv al fratelui sau..si ii striga peste umar:NU FI PATETIC!! :D cu inima zdruncinata Tigrul se intoarse acasa ...cerand o intrevedere urgenta la consiliul caprelor,unde tigrul isi incepu discursul:..............
saviana_dubito
 
Posts: 121
Images: 4
Joined: Wed Apr 19, 2006 11:00 am
Location: bucuresti


Return to Divertisment

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron