Intrebare despre work visa pentru state

Intrebari si raspunsuri despre emigrare: vize,acte, formulare, interviuri, sfaturi, etc.

Intrebare despre work visa pentru state

[ #23713 ] Postby omeg@ on Mon Jan 09, 2006 4:37 am

Chiar ma intereseaza subiectul, :? hmm..
Ce drepturi ai dak primesti - "Petition for a Nonimmigrant Work Visa"?
M-ar interesa dak as putea sa ma inscriu la cursuri(diferite)
Nu sufar de nebunie,ma bucur zilnic de ea!

Image
User avatar
omeg@
 
Posts: 710
Images: 88
Joined: Thu Sep 11, 2003 3:46 am
Location: zgz-aiud

[ #23714 ] Postby eliade22 on Mon Jan 09, 2006 4:43 am

Cauta viza de student Omeg daca vrei sa mergi in State este viza cu initiala J care iti permite sa si lucrezi.

O forma de a ajunge este sa sa inscrii la o academie de engleza si dupa te inscrii la societatea ,,Infort´´care se ocupa cu plasarea de studenti in Strainatate gratis.Sunt familii care sunt dispuse sa tina in gazda un student din Europa numai ca sa castige ceva experienta sociala.

Cei de la Infort iti vor da si actele ca sa iei viza iar tu iti iei programare la ambasada Statelor Unite care este pe Paseo de la Castellana 110 (mi se pare) in dreptul Statiei de Metrou Ruben Dario .

Succes :lol: !
User avatar
eliade22
Moderator
 
Posts: 2390
Images: 109
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:29 pm
Location: Castellon

[ #23723 ] Postby omeg@ on Mon Jan 09, 2006 9:15 am

Multumesc,stiam deja asta,si intrebasem altceva.
ps.nu fi ironic.
Nu sufar de nebunie,ma bucur zilnic de ea!

Image
User avatar
omeg@
 
Posts: 710
Images: 88
Joined: Thu Sep 11, 2003 3:46 am
Location: zgz-aiud

da

[ #23730 ] Postby aquaticus on Mon Jan 09, 2006 3:56 pm

omeg@, Petition for a Nonimmigrant Work Visa, este pur si simplu o petitie care este depusa la CIS (Citizenship and Immigration Services) de catre angajator in favoarea ta. Daca petitia este aprobata atunci poti beneficia de o viza temporata de lucru H1-B(joburi calificate) sau H2-B (necalicate

Vija J-1 "EXCHANGE VISITORS", pot benficia studenti din diferite tari care pe parcursul verii (vacantelor) pot veni in US pentru a lucra legal, schimb de experienta cu alte institutii de invatamant, etc. Sunt diferite agentii care recruteaza stundeti pe baza de Resume. Ei se ocupa de formele legale, gasirea unui angajator si obtinrea vizei.
Trebuie mare atentie, in caz ca studentul este sponsorizat de o institutie atunci nu mai poti aplica pentru alt timp de viza decat dupa ce stai 2 ani in tara natala. Acelasi timp de viza poate fi reinoit anual. Din cate stiu cei care sunt studenti in ultimul am nu pot beneficia de J1

Viza de student este F-1, si este cu totul alta mancare de peste

gata ca ma doare capul :)


sau inceaeca au pair

http://www.greataupair.com

http://www.ameritrex.ro

http://www.culturalcare.com

http://www.aupairusa.ro

http://www.aupairusa.org

Succes!
"Unii inteleg ce pot, cei mai multi ce vor."
n. iorga
User avatar
aquaticus
GURU
 
Posts: 993
Images: 87
Joined: Sun Sep 14, 2003 2:29 pm


Return to Imigrare USA, Canada

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron