Devotional - 14 iunie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional - 14 iunie

[ #29265 ] Postby Creve on Wed Jun 14, 2006 4:50 am

TULBURARE ÎN ORASE

Dar oamenii rai si înselatori vor merge din rau în mai rau, vor amagi pe altii, si se vor amagi si pe ei însisi. (2 Timotei 3,13)

"Planul lui Dumnezeu nu a fost ca poporul Său să se aglomereze în orase, înghesuindu-se pe străduţe cu multe case. La început, Dumnezeu i-a asezat pe primii nostri părinţi într-o grădină, în mijlocul privelistilor frumoase si al sunetelor plăcute ale naturii. El doreste ca oamenii să se bucure si astăzi de aceste privelisti si sunete. Mi-a fost arătat că orasele vor fi pline de confuzie, de violenţă si de fărădelege si că aceste lucruri se vor înmulţi până la sfârsitul istoriei pământului. Este timpul ca poporul nostru să-si mute familiile din orase în localităţi mai retrase, pentru că altfel mulţi tineri si, de asemenea, mulţi dintre cei mai în vârstă vor fi prinsi în capcana vrăjmasului."

<„Afară din orase! Afară din orase!” – aceasta este solia pe care mi-a dat-o Domnul.>

"Tulburarea si confuzia care umplu aceste orase, starea de lucruri adusă de uniunile sindicale si de greve se vor dovedi o mare piedică pentru lucrarea noastră. Oamenii caută să-i înlănţuie în anumite uniuni pe aceia care lucrează în diferite meserii. Acesta nu este planul lui Dumnezeu, ci este planul unei autorităţi pe care nu ar trebui să o recunoastem în nici un fel. Lucrarea lui Dumnezeu se împlineste, iar cei nelegiuiţi se unesc în snopi gata de a fi arsi.

Acum trebuie să folosim toate capacităţile cu care am fost înzestraţi pentru a-i vesti lumii ultima solie de avertizare. Fiecare trebuie să persevereze în această lucrare. Să nu ne unim în societăţi secrete, sau în uniuni sindicale. Noi trebuie să fim liberi în Dumnezeu, asteptându-L fără încetare pe Hristos."

"Orasele nelegiuite din lumea noastră vor fi măturate de nimicire. Prin nenorocirile care fac să cadă acum clădiri uriase si mari părţi din orase, Dumnezeu ne arată ce va veni asupra întregului pământ. El ne-a spus: „De la smochin învăţaţi pilda lui: Când îi frăgezeste si înfrunzeste mlădiţa, stiţi că vara este aproape. Tot asa si voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să stiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la usi.” (Matei 24,32.33) "
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron