Devotional - 7 iulie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional - 7 iulie

[ #29976 ] Postby Creve on Thu Jul 06, 2006 11:49 pm

PREGATIREA LUI SATANA PENTRU CONFLICTUL FINAL


El va rosti vorbe de hula împotriva Celui Prea Înalt, va asupri pe sfintii Celui Prea Înalt, si se va încumeta sa schimbe vremile si legea si sfintii vor fi dati în mâinile lui timp... de o vreme, doua vremi, si o jumatate de vreme. (Daniel 7,25)

În timpul dispensaţiunii crestine, marele vrăjmas al fericirii omului a făcut din Sabatul poruncii a patra obiectivul atacurilor lui. Satana spune: „Voi lucra împotriva planurilor lui Dumnezeu. Le voi da putere urmasilor mei pentru a înlătura memorialul lui Dumnezeu. În felul acesta, îi voi arăta lumii că ziua sfinţită de Dumnezeu a fost schimbată. Voi sterge amintirea acestei zile. În locul ei, voi pune o zi care nu poartă acreditarea lui Dumnezeu, o zi care nu poate să fie un semn între Dumnezeu si poporul Său. Pe aceia care acceptă această zi îi voi determina să-i atribuie sfinţenia pe care Dumnezeu a atribuit-o zilei a saptea.

„Prin locţiitorul meu, mă voi înălţa. Prima zi a săptămânii va fi preamărită, iar lumea protestantă va primi acest sabat fals. Prin călcarea Sabatului instituit de Dumnezeu, voi aduce dispreţul asupra Legii Sale. Voi face asa încât cuvintele: „căci acesta va fi între Mine si voi, si urmasii vostri, un semn” să slujească de partea sabatului meu.

„Astfel, lumea va ajunge a mea. Eu voi fi conducătorul pământului. Voi pune stăpânire pe mintea oamenilor, pentru ca Sabatul lui Dumnezeu să fie obiectul dispreţului. Un semn? Voi face din respectarea zilei a saptea un semn al necredinciosiei faţă de autorităţi. Legile omenesti vor fi asa de aspre, încât oamenii nu vor îndrăzni să respecte Sabatului zilei a saptea. De teama lipsei de hrană si îmbrăcăminte, ei se vor uni cu lumea în călcarea Legii lui Dumnezeu. Pământul va fi în întregime domeniul meu”.

Sabatul va fi marele test al credinciosie, deoarece el este un punct deosebit de controversă asupra adevărului. Când asupra oamenilor va veni încercarea finală, se va trage o linie de deosebire între cei care Îi slujesc lui Dumnezeu si cei care nu Îi slujesc.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest