Devotional - 8 iulie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional - 8 iulie

[ #29991 ] Postby Creve on Fri Jul 07, 2006 11:47 pm

STRATEGIA LUI SATANA ÎMPOTRIVA SABATULUI

Te vor pune cei rai sa sezi pe scaunul lor de domnie, ei care pregatesc nenorocirea la adapostul legii? (Psalmi 94,20)

Pe măsură ce poporul lui Dumnezeu se apropie de pericolele ultimelor zile, Satana se consultă cu îngerii lui cu privire la planul cel mai eficient de a-i nimici credinţa… Marele amăgitor spune: „Sabatul va hotărî destinul sufletelor. Trebuie să înălţăm sabatul pe care l-am creat noi. Am făcut să fie acceptat de cei lumesti si de membrii bisericii, iar acum trebuie să determinăm biserica să se asocieze cu lumea. Trebuie să facem semne si minuni, ca să le orbim ochii faţă de adevăr, să-i facem să renunţe la raţiune si la teama de Dumnezeu si să urmeze obiceiurile si tradiţia.

Îi voi influenţa pe pastorii populari să abată atenţia de la poruncile lui Dumnezeu… Totusi, preocuparea noastră principală este să aducem la tăcere secta celor ce respectă Sabatul. Trebuie să stârnim o indignare populară împotriva lor. Vom aduce de partea noastră oamenii mari ai lumii si îi vom face pe cei cu autoritate să aducă la îndeplinire scopurile noastre. Apoi, sabatul meu va fi impus prin legi aspre. Aceia care le desconsideră vor fi alungaţi si făcuţi să sufere de foame si lipsuri. După ce vom avea puterea, vom arăta ce suntem în stare să facem cu cei ce nu se vor abate de la credinciosia lor faţă de Dumnezeu. După ce vom aduce bisericile protestante si lumea în armonie, vom avea o lege de exterminare a celor ce nu se vor supune autorităţii noastre. Când călcarea sabatului nostru va fi pedepsită cu moartea, mulţi dintre cei care se află acum alături de păzitorii poruncilor vor trece de partea noastră.

Totusi, înainte de a trece la aceste măsuri extreme, trebuie să-i prindem în capcană pe cei care cinstesc Sabatul adevărat, prin spiritul lumesc, pofte si mândrie, ca să-i despărţim de Hristos. Ei pot să creadă că sunt în siguranţă, deoarece cred adevărul, dar îngăduirea pasiunilor josnice, care întunecă judecata si nimicesc discernământul, va determina căderea lor”.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron