Devotional - 11 iulie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional - 11 iulie

[ #30063 ] Postby Creve on Mon Jul 10, 2006 11:58 pm

ICOANA FIAREI

Si amagea pe locuitorii pamântului prin semnele, pe care i se daduse sa le faca în fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamântului sa faca o icoana fiarei, care avea rana de sabie si traia. (Apocalipsa 13,14)

Icoana fiarei va fi făcută înainte de încheierea timpului de probă, deoarece aceasta trebuie să fie marea încercare a celor din poporul lui Dumnezeu, prin care va fi hotărât destinul lor vesnic. …

În Apocalipsa 13, subiectul acesta este prezentat cu claritate: „Apoi am văzut ridicându-se din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel, si vorbea ca un balaur. Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei; si făcea ca pământul si locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată” (vers. 11-12). După aceea, este descoperită puterea făcătoare de minuni: „si amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie si trăia. I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, si să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei. Si a făcut ca toţi: mici si mari, bogaţi si săraci, slobozi si robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, si nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei” (vers. 14-17).

Aceasta este încercarea prin care trebuie să treacă, înainte de a fi sigilaţi, aceia care fac parte din poporul lui Dumnezeu. Toţi cei care îsi dovedesc credinciosia faţă de Dumnezeu prin respectarea Legii Sale si refuză să accepte un sabat fals se vor alinia sub steagul Domnului Dumnezeu Iehova si vor primi sigiliul viului Dumnezeu. Cei ce renunţă la adevărul de origine cerească si acceptă sabatul duminical vor primi semnul fiarei. …

Când i s-au arătat marile lupte dintre biserică si autorităţile pământesti, lui Ioan i s-a îngăduit să vadă biruinţa finală si eliberarea celor credinciosi… În timp ce privea dincolo de fumul si ceaţa luptei, el a văzut un grup de oameni aflaţi pe Muntele Sion împreună cu Mielul, care, în locul semnului fiarei, aveau scris pe frunte Numele Tatălui”.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron