Devotional 15 august

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 15 august

[ #30970 ] Postby Creve on Mon Aug 14, 2006 11:25 pm

CUM SE DEZVOLTA CHIPUL FIAREI

Ea lucra cu toata puterea fiarei dintâi înaintea ei si facea ca pamântul si locuitorii lui sa se închine fiarei dintâi, a carei rana de moarte fusese vindecata. (Apocalipsa 13,12)

"Pentru ca Statele Unite să formeze un chip al fiarei, puterea religioasă trebuie să deţină controlul asupra guvernului, asa încât autoritatea statului să fie folosită de biserică pentru realizarea propriilor scopuri.

„Chipul fiarei” reprezintă acea formă de protestantism apostaziat, care se va dezvolta atunci când bisericile protestante vor căuta ajutorul puterii civile pentru a impune doctrinele lor. …

Când duminica va fi impusă prin lege, iar lumea va fi luminată cu privire la obligaţia de a respecta Sabatul adevărat, oricine va călca porunca lui Dumnezeu, respectând o regulă impusă de autoritatea Romei, va cinsti papalitatea mai presus de Dumnezeu. El va aduce omagiu Romei si puterii care impune instituţia rânduită de Roma. El se închină fiarei si chipului ei. Când vor respinge instituţia despre care Dumnezeu a declarat că este semnul autorităţii Sale si va cinsti în locul ei instituţia pe care Roma a ales-o ca semn al supremaţiei ei, oamenii vor primi semnul supunerii faţă de Roma – „semnul fiarei”. Aceia care vor continua în nelegiuire vor primi „semnul fiarei”, numai după ce acest subiect va fi prezentat cu claritate înaintea oamenilor si oamenii vor fi pusi să aleagă între poruncile lui Dumnezeu si poruncile oamenilor. …

În acest conflict, crestinătatea va fi împărţită în două clase – cei ce respectă poruncile lui Dumnezeu si credinţa lui Isus si cei ce se închină fiarei si chipului ei si primesc semnul ei. Desi biserica si statul îsi vor uni puterea pentru a-i constrânge pe „toţi: mici si mari, bogaţi si săraci, slobozi si robi” (Apocalipsa 13,16) să primească „semnul fiarei”, totusi poporul lui Dumnezeu nu-l va primi. Profetul de pe Patmos îi vede pe „biruitorii fiarei, ai icoanei ei si ai numărului numelui ei” stând „pe marea de sticlă, cu alăutele lui Dumnezeu în mână” si cântând cântarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cântarea Mielului (Apocalipsa 15,2.3). "

Our Father Cares

TU...de partea cui vei fi? Ce semn vei primi? De partea cui te vei da?...
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron