Devotional 17 august

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 17 august

[ #30996 ] Postby Creve on Thu Aug 17, 2006 3:08 am

SABATUL PROCLAMAT PE DEPLIN

Si am vazut un alt înger care zbura prin mijlocul cerului, cu o Evanghelie vesnica, pentru ca s-o vesteasca locuitorilor pamântului, oricarui neam, oricarei semintii, oricarei limbi si oricarui norod. El zicea cu glas tare: „Temeti-va de Dumnezeu, si dati-I slava, caci a venit ceasul judecatii Lui, si închinati-va Celui ce a facut cerul si pamântul, marea si izvoarele apelor!” (Apocalipsa 14,6.7)

„Venirea timpului de necaz” menţionat aici nu se referă la timpul când plăgile vor începe să cadă, ci la o perioadă scurtă, chiar înainte de acestea, în timp ce Domnul Hristos Se află în Sanctuar. În acel timp, când lucrarea mântuirii se încheie, pe pământ va veni necazul, popoarele vor fi furioase, si totusi vor fi ţinute în frâu, ca să nu împiedice lucrarea îngerului al treilea. În acelasi timp, va veni „ploaia târzie”, sau înviorarea de la faţa Domnului, pentru a da putere marii strigări a îngerului al treilea si pentru a-i pregăti pe sfinţi să reziste în perioada când vor fi revărsate cele sapte plăgi.

[Îngerul din Apocalipsa 14] prezintă o solie ce trebuie să-i fie propovăduită lumii chiar înainte de venirea Domnului Hristos pe norii cerului… Prin urmare, chiar înainte de acest timp, atenţia oamenilor trebuie să fie atrasă asupra Legii lui Dumnezeu, care se află în chivotul legământului. …

În loc să respecte ziua a saptea, ziua pe care Dumnezeu a sfinţit-o, oamenii vor respecta prima zi a săptămânii. Totusi, ei doresc cu sinceritate să facă voia lui Dumnezeu si încep să cerceteze Scripturile pentru a găsi motivul schimbării. Pentru că nu vor reusi să găsească nici o autoritate biblică pentru acest obicei, se va ivi întrebarea: Să primim un adevăr care a ajuns nepopular si să respectăm poruncile lui Dumnezeu sau să continuăm asemenea lumii si să respectăm poruncile oamenilor?
Cu Bibliile deschise, ei plâng, se roagă si compară pasaj cu pasaj până când, convinsi de adevăr, trec cu constiinciozitate în rândul celor cei respectă poruncile lui Dumnezeu.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron