Devotional 21 august

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 21 august

[ #31057 ] Postby Creve on Mon Aug 21, 2006 12:08 am

CONFLICTUL ARMAT DIN ZILELE DE PE URMA


Asa vorbeste Domnul ostirilor: „Iata, nenorocirea merge din popor în popor, si o mare furtuna se ridica de la marginile pamântului”. (Ieremia 25,32)

În curând, între popoare se vor isca necazuri cumplite, care nu vor înceta până la venirea lui Isus. Trebuie să ne unim ca niciodată mai înainte, slujidu-I Aceluia a cărui Împărăţie domneste peste toate. Dumnezeu nu si-a părăsit poporul, iar puterea noastră depinde de rămânerea noastră alături de El.

Judecăţile lui Dumnezeu sunt în ţară. Războaiele si vestile de războaie, incendiile si inundaţiile spun cu claritate că timpul de necaz este foarte aproape. Nu avem timp de pierdut. Profeţiile din capitolul unsprezece din Daniel aproape si-au atins împlinirea.

În curând, între popoare va izbucni un conflict a cărui intensitate nu o anticipăm. Prezentul este de un interes coplesitor pentru toţi. Conducătorii si oamenii de stat, oamenii înţelepţi si cei din toate categoriile sociale au atenţia îndreptată asupra evenimentelor din jurul nostru. Ei privesc la relaţiilor încordate dintre popoare, observă tulburarea care pune stăpânire pe fiecare element de pe pământ si îsi dau seama că un eveniment mare si decisiv este pe punctul de a avea loc si că lumea este în pragul unei crize uluitoare.

În bunătatea Sa, Dumnezeu ne-a dat un moment de răgaz. Fiecare putere care ne-a fost încredinţată trebuie să fie folosită acum în lucrare pentru cei ce pier în nestiinţă. Nu trebuie să aibă loc nici o întârziere. Adevărul să fie propovăduit în locurile întunecate ale pământului… Această lucrare le este încredinţată acelora care cunosc adevărul prezent.

În ultimele evenimente de pe acest pământ, războiul se va dezlănţui. Vor fi epidemii si foamete. Apele adâncului se vor revărsa din matcă. Bunuri si vieţi vor fi nimicite prin incendii si inundaţii. Trebuie să ne pregătim pentru cer. Acolo este odihna după conflictul de pe pământ.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron