Devotional 23 august

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 23 august

[ #31108 ] Postby Creve on Tue Aug 22, 2006 11:29 pm

TIMPUL DE NECAZ ESTE CHIAR ASUPRA NOASTRA


Dupa aceea am vazut patru îngeri, care stateau în picioare în cele patru colturi ale pamântului. Ei tineau cele patru vânturi ale pamântului, ca sa nu sufle vânt pe pamânt, nici pe mare, nici peste vreun copac. (Apocalipsa 7,1)

Patru îngeri puternici continuă să ţină cele patru vânturi ale pământului. Nimicirea îngrozitoare este împiedicată să se dezlănţuie pe deplin, până când slujitorii lui Dumnezeu vor primi sigiliul pe frunte.

Semnele timpului dovedesc faptul că ziua Domnului este aproape. Ziarele sunt pline de indicii cu privire la un conflict puternic ce va avea loc. Jafurile îndrăzneţe se petrec frecvent. Grevele sunt ceva obisnuit. La fiecare pas, se săvârsesc furturi si crime. Oameni posedaţi de demoni iau viaţa bărbaţilor, femeilor si copiilor. Toate aceste lucruri mărturisesc faptul că venirea Domnului este aproape.

Duhul lui Dumnezeu care ţine în frâu manifestarea răului se retrage acum din lume. Uraganele, furtunile si dezastrele urmează în succesiune rapidă. În jurul nostru, semnele care vorbesc despre apropierea lui Hristos se înmulţesc, dar nu sunt atribuite cauzei reale. …

Chiar înainte ca ultima nimicire să vină asupra lumii, monumentele vanitoase ale măreţiei omului vor fi doborâte. Judecăţile lui Dumnezeu vor cădea asupra acelora care au continuat să păcătuiască, în ciuda marii lumini pe care au avut-o. Clădirile costisitoare, despre care se presupune că rezistă la incendii, vor ajunge cenusă, asa cum a pierit Sodoma în focul răzbunării lui Dumnezeu. Am văzut vapoare care costă sume imense luptându-se cu oceanul puternic si căutând să ţină piept valurilor furioase. Dar se scufundă în mormântul de ape cu toate comorile lor si încărcătura lor omenească… În ciuda tumultului de pretutindeni, în lume trebuie să fie îndeplinită o lucrare pentru Dumnezeu.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron