Devotional 25 august

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 25 august

[ #31138 ] Postby Creve on Thu Aug 24, 2006 11:26 pm

POPORUL LUI DUMNEZEU ÎNVINUIT PENTRU NENOROCIRI


Vai de voi, pamânt si mare! Caci diavolul s-a pogorât la voi, cuprins de o mânie mare, fiindca stie ca are putina vreme. (Apocalipsa 12,12)

Pe măsură ce oamenii se îndepărtează de Dumnezeu, lui Satana i se îngăduie să aibă putere asupra lor. Pe mare si pe uscat au loc nenorociri. Bunurile si vieţile sunt nimicite de incendii si inundaţii. Satana este hotărât să-i învinuiască pentru toate acestea pe cei ce refuză să se închine înaintea idolului înălţat de el. Slujitorii lui îi arată pe adventistii de ziua a saptea ca fiind cauza necazului. Ei spun: „Acesti oameni se evidenţiază prin sfidarea legii”. „Ei profanează duminica. Dacă ar fi obligaţi să respecte legea pentru respectarea duminicii, aceste judecăţi îngrozitoare ar înceta”.

Vor veni nenorocirile cele mai îngrozitoare, iar aceste nimiciri vor urma una după alta. Dacă avertizările date de Dumnezeu vor fi ascultate, dacă bisericile se vor pocăi, întorcându-se la supunerea faţă de El, celelalte orase vor putea fi cruţate pentru un timp. Totusi, dacă oamenii care au fost amăgiţi continuă să meargă pe aceeasi cale, desconsiderând Legea lui Dumnezeu si propovăduind minciuni, Dumnezeu va îngădui să
sufere calamităţi, asa încât constiinţa lor să poată fi sensibilizată.

Judecăţile vor fi în conformitate cu nelegiuirea oamenilor si cu lumina adevărului pe care au avut-o. Pedeapsa va fi pe măsura luminii. Satana atribuie evenimentelor propria interpretare, iar oamenii de seamă cred, asa cum doreste el, că nenorocirile care umplu ţara sunt rezultatul călcării duminicii. Acesti oameni cu influenţă se gândesc să împace mânia lui Dumnezeu prin legi de impunere a respectării duminicii. Ei cred că, înălţând tot mai mult această zi falsă de odihnă, prin obligarea la respectarea legii duminicale, Îi slujesc lui Dumnezeu. Aceia care Îl cinstesc pe Dumnezeu prin respectarea Sabatului adevărat sunt priviţi ca necredinciosi, în timp ce, în realitate, aceia care îi consideră astfel
sunt cei necredinciosi, pentru că ei calcă în picioare Sabatul instituit în Eden.

Our Father Cares

Sa ne ajute Domnul pentru evenimentele viitoare pentru ca timp mult nu mai este si acestea sunt mai apropiate ca niciodata!
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron