Devotional 27 august

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 27 august

[ #31197 ] Postby Creve on Sat Aug 26, 2006 11:50 pm

LUCRAREA MISIONARA DUMINICA

Propovaduieste Cuvântul, staruie asupra lui la timp si ne la timp, mustra, cearta, îndeamna cu toata blândetea si învatatura. (2 Timotei 4,2)

Denigrarea legilor duminicale nu va face decât să întărească persecuţia dusă de fanaticii religiosi. Nu le daţi ocazia să vă numească niste călcători ai legii. Pentru aceia care nu se tem nici de Dumnezeu, nici de oameni, această lege îsi va pierde noutatea si vor considera că nu este convenabil să fie stricţi cu privire la respectarea duminicii. Continuaţi-vă lucrarea misionară, iar vrăjmasul va vedea că si-a înrăutăţit propria situaţie. Nimeni nu primeste semnul fiarei pentru că menţine pacea, prin abţinerea de la o lucrare ce ofensează, dar făcând în acelasi timp o lucrare importantă.

Dacă dedicăm duminica pentru lucrarea misionară, biciul va fi luat din mâinile zelosilor, cărora le-ar face plăcere să-i umilească pe adventistii de ziua a saptea… Duminica poate fi folosită pentru activităţi care vor face mult pentru Domnul. În această zi, pot să fie organizate adunări. Poate fi făcută lucrare din casă în casă. Cei ce scriu pot să dedice această zi scrierii. Ori de câte ori este posibil, duminica pot fi organizate servicii religioase. Faceţi aceste servicii cât se poate de interesante. Cântaţi imnuri voioase si vorbiţi cu puterea si siguranţa iubirii Mântuitorului. Vorbiţi despre temperanţă si despre adevărata experienţă religioasă. În felul acesta, veţi ajunge la multe suflete. …

Legea pentru respectarea primei zile a săptămânii este produsul crestinătăţii apostaziate. Duminica este un copil al papalităţii. Cei din poporul lui Dumnezeu în nici un caz nu trebuie să-i aducă omagiu. Totusi, as dori să înţeleagă faptul că, prin instigarea opoziţiei, atunci când Dumnezeu doreste ca ei să o evite, nu fac voia Sa.

Evenimente uimitoare se desfăsoară înaintea noastră, iar, în acest timp, viaţa celor credinciosi trebuie să fie o mărturie vie, asa încât lumea să vadă că în veacul acesta, când răul domneste în toate părţile, există încă un popor care caută să împlinească voia lui Dumnezeu.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron