Devotional 29 august

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 29 august

[ #31242 ] Postby Creve on Tue Aug 29, 2006 12:12 am

SEMNUL DE A PARASI ORASELE MARI

De aceea, când veti vedea „urâciunea pustiirii”, despre care a vorbit prorocul Daniel, „asezata în locul sfânt” – cine citeste sa înteleaga! – atunci, cei ce vor fi în Iudea, sa fuga la munti. (Matei 24,15.16)

Nu este departe timpul când, asemenea primilor ucenici, vom fi nevoiţi să căutăm un refugiu în locuri pustii. Asa cum asedierea Ierusalimului a fost semnul pentru fuga crestinilor iudei, tot astfel, când naţiunea noastră îsi va asuma autoritatea de a impune sabatul roman, acesta va fi semnul de avertizare pentru noi. Atunci va fi timpul să părăsim orasele mari, pregătindu-ne să le părăsim si pe cele mai mici pentru a merge în locuri izolate printre munţi.

Mulţi ani am primit o lumină specială, si anume că nu trebuie să asezăm centrul lucrării în orase. Tulburarea care umple aceste orase, starea de lucruri produsă de uniunile sindicale si de greve se vor dovedi o mare piedică pentru lucrarea noastră. Oamenii caută să-i aducă pe cei angajaţi în diferite ocupaţii la supunerea faţă de anumite uniuni. Acesta nu este planul lui Dumnezeu, ci planul unei puteri pe care nu trebuie să o recunoastem în nici un fel. Cuvântul lui Dumnezeu se împlineste. Cei nelegiuiţi se unesc în snopi gata să fie arsi. Uniunile si confederaţiile sindicale sunt o capcană. Fraţilor, feriţi-vă de ele, staţi departe de ele. Să nu aveţi nici o legătură cu ele. Din cauza acestor uniuni, în curând va fi dificil ca instituţiile noastre să-si continue activitatea în orase. Educaţi poporul nostru să iasă din orase si să meargă la ţară, unde pot să obţină o mică bucată de pământ si să-si clădească o casă pentru ei si copiii lor. …

Nu peste multă vreme va fi o asemenea confuzie în orase, încât cei ce vor dori să le părăsească nu vor fi în stare. Să nu ne stabilim acolo unde vom fi obligaţi să intrăm în legături apropiate cu cei ce nu-L cinstesc pe Dumnezeu. În curând va veni o criză cu privire la respectarea duminicii. Dacă, prin providenţa lui Dumnezeu, putem să obţinem terenuri afară din orase, Domnul doreste să facem asa. Înaintea noastră se află vremuri dificile.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron