Devotional 30 august

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 30 august

[ #31266 ] Postby Creve on Tue Aug 29, 2006 11:41 pm

HRANA SI PAMÂNTURILE ÎN ZILELE DIN URMA


Nu va îngrijorati dar de ziua de mâine. caci ziua de mâine se va îngrijora de ea însasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,34)

Domnul mi-a arătat de repetate ori că a ne face provizii pentru nevoile din timpul de probă este contrar Bibliei. Am văzut că, dacă sfinţii au rezerve de hrană acasă, ori la câmp, în timpul de necaz, când în ţară va fi sabia, foametea si molima, le vor fi luate de cei violenţi, si străinii vor culege recoltele. Atunci, va trebui să ne încredem întru totul în Dumnezeu, iar El ne va susţine. Am văzut că pâinea si apa ne vor fi asigurate si nu vom suferi de foame. Domnul mi-a arătat că unii dintre copiii Săi se vor teme când vor vedea că preţul hranei creste si vor dori să cumpere alimente pentru timpul de necaz. Apoi, am văzut că în timpul de necaz, când vor căuta să mănânce alimentele păstrate, vor vedea că ele sunt pline de viermi si nu vor putea să fie folosite.

În timpul de necaz, casele si pământurile nu le vor fi de nici un folos sfinţilor, deoarece vor fi nevoiţi să fugă dinaintea gloatelor înfuriate, si atunci proprietăţile lor nu vor putea fi vândute pentru a ajuta la înaintarea lucrării adevărului prezent. …

Am văzut că, dacă unii au ţinut la proprietăţile lor si nu L-au întrebat pe Domnul cu privire la datoria lor, El nu le-a descoperit ce trebuie să facă si li s-a îngăduit să le păstreze, dar în timpul de necaz acestea vor ajunge ca un munte care se va prăbusi peste ei si vor încerca să scape de ele, dar nu vor fi în stare… Totusi, dacă au dorit să se lase învăţaţi, Domnul a fost dispus să-i înveţe în vreme de nevoie si să le spună când si cât să vândă.

În ultimul mare conflict cu Satana, cei credinciosi faţă de Dumnezeu vor vedea că orice susţinere pământească le va fi luată. Pentru că refuză să calce Legea Sa pentru a asculta de autorităţile pământesti, li se va interzice să cumpere sau să vândă. În cele din urmă, se va da o lege să fie omorâţi… Totusi, celui ascultător i se făgăduieste: „Acela va locui în locurile înalte, stânci întărite vor fi locul lui de scăpare, i se va da pâine, si apa nu-i va lipsi” (Isaia 33,16). Copiii lui Dumnezeu vor trăi prin această făgăduinţă.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest