Devotional 1 septembrie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 1 septembrie

[ #31332 ] Postby Creve on Thu Aug 31, 2006 11:42 pm

INTERDICTIA DE A CUMPARA SAU VINDE

Si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei, sau numarul numelui ei. (Apocalipsa 13,17)

Va veni timpul când nu vom mai putea vinde cu nici un preţ. În curând, se va adopta o lege care le va interzice oamenilor să cumpere sau să vândă, dacă nu au semnul fiarei.

În ultimul mare conflict al controversei cu Satana, aceia care sunt credinciosi faţă de Dumnezeu vor vedea că orice susţinere pământească le va fi luată. Pentru că refuză să calce Legea Sa pentru a asculta de autorităţile pământesti, li se va interzice să cumpere sau să vândă.

Autorităţile religioase, care declară că sunt aliate cu Cerul si care pretind că au trăsăturile unui miel, vor dovedi prin faptele lor că au inima unui balaur si sunt instigate si stăpânite de Satana. Va veni timpul când poporul lui Dumnezeu va simţi mâna persecuţiei, pentru că sfinţeste ziua a saptea.

Va veni timpul când cei ce respectă poruncile nu vor putea nici să cumpere, nici să vândă. Grăbiţi-vă să dezgropaţi talanţii ascunsi. Dacă Dumnezeu v-a înzestrat cu bani, dovediţi-vă credinciosi faţă de încredinţarea voastră, deschideţi-vă punga si trimiteţi-vă talanţii la schimbător, pentru ca atunci când va veni Hristos, să-si primească ce este al Său. Spre sfârsitul timpului, înainte ca această lucrare să se încheie, mii de oameni se vor consacra cu bucurie. Bărbaţii si femeile vor simţi că este un privilegiu binecuvântat să ia parte la lucrarea de pregătire a sufletelor pentru a rezista în marea zi a lui Dumnezeu, iar ei vor dărui sute de dolari la fel de repede cum dăruiesc astăzi doar câţiva. Dacă dragostea de Hristos ar fi ars în inima celor ce se declară a fi poporul Său, am vedea acelasi spirit manifestându-se si astăzi. Dacă si-ar fi dat seama cât de aproape este încheierea lucrării de salvare a sufletelor, ar sacrifica tot ce au, la fel de binevoitori ca membrii bisericii timpurii. Ei ar lucra pentru înaintarea lucrării lui Dumnezeu la fel de stăruitor cum lucrează oamenii din lume pentru a câstiga bogăţii. Este nevoie de tact, de îndemânare si de o muncă serioasă si neegoistă, nu pentru a acumula bogăţii, ci pentru a le pune în vistieria Domnului.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron