Devotional 2 septembrie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 2 septembrie

[ #31354 ] Postby Creve on Sat Sep 02, 2006 12:51 am

ALINAREA SUFERINTEI FIZICE

Si pe drum, propovaduiti si zicet: „Împarata cerurilor este aproape!” Vindecat pe bolnavi, înviat pe mort, curatati pe leprosi, scoateti afara dracii. Fara plata ati primit, fara plata sa dati”. (Matei 10,7.8 )

În faţa noastră sunt vremuri periculoase. Întreaga lume va fi cuprinsă de necazuri. Se vor abate boli de tot felul, iar nestiinţa cu privire la legile sănătăţii va avea ca rezultat suferinţe si pierderi de vieţi care ar putea fi salvate. …

În timp ce atacurile vor submina libertăţile din ţara noastră, aceia care vor lupta pentru libertatea constiinţei vor fi pusi în situaţii nefavorabile. Atâta vreme cât au ocazia, ar trebui, pentru binele lor, să se străduiască să cunoască bolile, cauzele lor, prevenirea si tratamentul lor. Cei care procedează astfel vor găsi pretutindeni posibilităţi de a lucra. Printre aceia care nu cunosc adevărul, vor fi nenumăraţi suferinzi care vor avea nevoie de ajutor.

Lucrarea medicală îndeplinită în legătură cu vestirea soliei îngerului al treilea va aduce rezultate minunate. Ea trebuie să fie o lucrare sfinţitoare si unificatoare, corespunzătoare lucrării pe care i-a trimis Domnul pe primii ucenici să o facă. Când i-a chemat pe ucenicii Săi, Hristos le-a încredinţat misiunea: „Vindecaţi pe bolnavi, înviaţi pe morţi, curăţiţi pe leprosi, scoateţi afară dracii. Fără plată aţi primit, fără plată să daţi”. „Iată, Eu vă trimit ca pe niste oi în mijlocul lupilor. Fiţi dar înţelepţi ca serpii, si fără răutate ca porumbeii” (Matei 10,7.8.16).

Ar fi bine să citim acest capitol si să ne pregătim pentru lucrare. Duhul Sfânt avea să pregătească terenul înaintea ucenicilor. Ei urmau să simtă că, având o asemenea solie de vestit si astfel de binecuvântări de oferit, vor fi primiţi bine în casele oamenilor.

Dumnezeu ajunge la inimi prin alinarea suferinţei. Seminţele adevărului sunt semănate în minte si udate de Dumnezeu. Înainte ca ele să arate primele semne de viaţă, este necesară multă răbdare, dar în cele din urmă ele aduc roade spre viaţa vesnică. Cât de greu înţeleg
oamenii pregătirea lui Dumnezeu pentru ziua puterii Sale!

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron