Devotional 11 septembrie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 11 septembrie

[ #31649 ] Postby Creve on Mon Sep 11, 2006 12:06 am

TRIPLA ALIANTA RELIGIOASA

Apoi am vazut iesind din gura balaurului si din gura fiareisoi din gura proorocului mincinos trei duhuri necurate, care semanau cu niste broaste. Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite si care se duc la împaratii pamântului întreg, ca sa-i strânga pentru razboiul zilei celei mari a Dumnezeului Celui Atotputernic. (Apocalipsa 16,13.14)

Prin legea de impunere a instituţiei papalităţii, care calcă Legea lui Dumnezeu, naţiunea noastră [Statele Unite] se va despărţi întru totul de neprihănire. Când protestantismul îsi va întinde mâna peste prăpastie spre a da mâna cu puterea romană, când va trece peste abis pentru a da mâna cu spiritismul, când, sub influenţa acestei triple alianţe, ţara noastră
va respinge orice principiu al Constituţiei ei, ca guvernare republicană si protestantă, si va pregăti răspândirea ideilor false si a amăgirilor papale, atunci vom sti că a sosit timpul pentru lucrările miraculoase ale lui Satana si că sfârsitul este aproape.

Satana îi va face pe oameni să se supună amăgirilor lor prin cele două mari idei false: nemurirea sufletului si sfinţenia duminicii. În timp ce prima pune temeliile spiritismului, a doua creează o legătură de simpatie cu Roma. Protestanţii din Statele Unite vor fi cei dintâi care îsi vor întinde mâinile peste prăpastie spre a prinde mâna spiritismului, ei vor trece peste abis pentru a da mâna cu puterea romană si, sub influenţa acestei triple alianţe, ţara aceasta va merge pe urmele Romei, călcând în picioare drepturile constiinţei. …

Catolicii, protestanţii si cei lumesti vor accepta deopotrivă o formă de evlavie lipsită de putere si vor considera că această alianţă este o mare miscare pentru convertirea lumii si începutul mult asteptatului mileniu.

Când naţiunea noastră [Statele Unite] va renunţa la principiile ei de guvernare, până acolo încât să adopte o lege duminicală, prin acest act, protestantismul va da mâna cu papalitatea, si nu va însemna altceva decât că va readuce la viaţă tirania care de multă vreme asteptase cu nerăbdare ocazia de a trece din nou la faptele despotice.

Our Father Cares
Timpul poate să devină din rege un biet pion care se pierde foarte uşor dacă eşti neatent sau prost organizat.
User avatar
Creve
 
Posts: 1432
Images: 65
Joined: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
Location: Oriunde sunt primit

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron