Devotional 18 septembrie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 18 septembrie

[ #31868 ] Postby -benulnec- on Sun Sep 17, 2006 11:37 pm

LUMINA LUMII

lsus le-a vorbit din nou si le-a zis:"Eu sunt Lumina lumii. Cine ma urmeaza pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vietii." (loan 8:12)


Un artist a pictat odata un peisaj de iama. Tabloul reprezinta câtiva copaci acoperiti de zapada si o casa cenusie, posomorâta, saracacioasa. Pare ca se aude crivatul zgâltâind ferestrele si strecurându-se în casa.

Este o pictura trista! Nu e nici o urma de viata. De jur împrejur este singuratate, un decor dezolant. E frig si e pustiu!

Dar, deodata, artistul cu o singura miscare de penel, face sa straluceasca o lumina calda, aurie, într-una din ferestrele casutei. Efectul este magic! Deodata toata scena se transforma. Este cu totul altceva! Tabloul îti transmite acum veselie, confort si caldura.

Tot asa, printr-o iesle saracacioasa si nespus de trista, a venit pe Pamânt, LUMINA LUMII - MÂNTUITORUL care ne îndruma pasii. Mi-am amintit unele discutii referitoare la semnificatia luminii: pace, calauza, puritate, speranta. Daca stam sa ne gândim bine, toate acestea au o mare legatura cu viata lui Isus. Calauzindu-ne, ne-a dat speranta unei vieti mai bune. Ne daruieste mereu pace si ne învata ce înseamna, cu adevarat, puritatea. El ne da un

sentiment de siguranta în orice situatie. Lasa LUMINA care s-a nascut la Betleem sa te

calauzeasca si pe tine.
-benulnec-
 

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron