Devotional 22 septembrie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 22 septembrie

[ #32013 ] Postby -benulnec- on Thu Sep 21, 2006 11:33 pm

CAUZA NEVAZUTA

Pot totul în Hristos, care ma întareste. (Filipeni 4:13)


Cei care calatoresc iarna prin regiunea Alberta din Canada pot observa ceva cu totul neobisnuit si fascinant. Desi iernile sunt geroase si cu zapada multa, caci este o zona nordica, exista în acea provincie o zona fara zapada, cu iarba si plante frumoase, întocmai ca în plina vara. Oricât ai cauta în jur nu gasesti nici o explicatie. Chiar daca esti acolo într-o zi când ninge, poti observa ca fulgii se topesc imediat ce ajung la sol.În locul acela nu se depune zapada niciodata, macar ca de jur împrejur este plin de nameti. De ce? Iata secretul: în anul 1919, în acea regiune se afla o mina de carbuni care a fost incendiata. Localnicii au încercat sa stinga focul, dar n-au reusit. Atunci au închis mina, iar focul arde în subteran si acum. Astfel solul este încalzit si iarba biruieste chiar gerul cel mai crâncen.

Tot asa cel credincios trebuie sa biruiasca chiar si cele mai critice împrejurari. Dragostea lui Dumnezeu trebuie sa-i încalzeasca mereu inima si viata lui sa marturiseasca despre o cauza secreta, care îl face sa biruiasca împrejurarile si conditiile potrivnice.

Daca Îl avem mereu pe Hristos în mintea si în inima noastra, putem trece peste orice necaz, luând putere de la El. Partasia cu Mântuitorul trebuie sa fie secretul si sursa biruintei noastre.
-benulnec-
 

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron