Devotional 25 septembrie

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional 25 septembrie

[ #32106 ] Postby -benulnec- on Sun Sep 24, 2006 11:19 pm

ATENTIE LA TAURI!

Sursa:http://www.intercer.net/devotional.php
Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare îsi vedea de drumul lui; dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastra a tuturor. (Isaia 53:6)


N-am sa pot uita niciodata acel traseu! Tabara noastra marsaluia pe potecile de munte într-un sir interminabil, când sângele ne-a înghetat deodata în vene la imaginea deloc linistitoare a unui taur care venea hotarât spre noi. Nu puteam ghici ce intentii avea, dar nici nu aveam timp de dat cu parerea. Nu parea înfuriat, dar totusi n-am fi avut curajul sa trecem pe lânga el. Peste tot sirul s-a lasat linistea. Acum fiecare astepta cu încordare solutia salvatoare. Când ne asteptam mai putin, unul dintre instructori a iesit din grup si s-a asezat calm în fata taurului.

Rând pe rând, exploratorii au trecut de locul cu pricina. Când toti am iesit din zona periculoasa, instructorul a plecat linistit si s-a alaturat sirului. Parea ca nimic nu se întâmplase. Când m-am uitat la el, am observat un amanunt care m-a uimit peste masura: purta în spate un imens rucsac... rosu. Oricine stie ca rosul îi întarâta pe tauri. Abia atunci am realizat noi cât de mult riscase. Din fericire, taurul fusese "de treaba". Dintr-o data, ne-am simtit foarte recunoscatori.

Aceasta întâmplare ma duce cu gândul la alta, mult mai importanta si mai tensionata. Isus, Printul Universului, a coborât pe pamnt. Si, ca si cum n-ar fi fost de ajuns sa dea piept cu pacatul si sa înfrunte ispitele, a murit pentru întregul neam omenesc. Abia la cruce s-a cunoscut sacrificiul Lui si tot acolo noi am primit în dar mântuirea.

Acum, totul depinde de tine. Poti accepta salvarea sau poti merge singur în fata taurului. Nu merita sa alegi ultima varianta. Pretul a fost deja platit!
-benulnec-
 

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests