Devotional Zilnic 2007 - Sfintiti pe deplin (Kay Kuzma)

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional Zilnic 2007 - Sfintiti pe deplin (Kay Kuzma)

[ #47750 ] Postby zephyr on Sun Jun 17, 2007 5:49 pm

Luni, 18 Iunie
Biblia la rând: PSALMI 23 – 30ACUM ESTE TIMPUL SĂ ABANDONEZI OBICEIURILE DĂUNĂTOARE


„Ucenicii au rămas si mai uimiti, si au zis unii către altii: ’Cine poate atunci să fie mântuit?’ Isus S-a uitat tintă la ei, si le-a zis: ’Lucrul acesta este cu neputintă la oameni, dar nu la Dumnezeu; pentru că toate lucrurile sunt cu putintă la Dumnezeu’.” (Marcu 10,26.27)

Dacă în America ar muri zilnic o mie de oameni în tragedii aviatice, ar exista un strigăt de panică din partea opiniei publice, cerând cu insistentă o anchetă. Ar fi răspândite si difuzate avertizări: „Nu călătoriti cu avionul!” Congresul ar vota ordonante de urgentă. si totusi, în Statele Unite, în fiecare zi mor cel putin 1.000 de persoane dintr-o cauză care poate fi evitată: fumatul sau folosirea produselor din tutun! De fapt, tigările omoară anual mai multi americani decât SIDA, cocaina, heroina, alcoolul, automobilele, omuciderea, suicidul si incendiile luate împreună.

C. Everett Koop, fost chirurg general al Statelor Unite, a spus odată: „Renuntarea la fumat este singurul pas extrem de important pe care îl pot face fumătorii pentru a-si mări durata vietii si a-i spori calitatea”. si iată vestea cea bună: Dacă nu există deja un debut de boală, indiferent cât timp a trecut de când fumezi, poti să te bucuri de o bună sănătate după ce abandonezi obiceiul acesta.

Vointa lui Dumnezeu pentru tine este să prosperi si să te bucuri de o bună sănătate. Dar binecuvântarea sănătătii, oferită de El, nu va fi niciodată a ta, dacă tu continui să îti introduci tutunul în corp. Tutunul este o otravă. Tutunul, un drog legal, poate să fie chiar mai puternic în a crea dependentă decât drogurile ilegale, dar la Dumnezeu nimic nu este imposibil. Pentru cei care fumează sau mestecă tutunul, acum este timpul să abandoneze acest obicei.Indiferent care este obiceiul pe care încerci să-l birui, predă-I-l lui Dumnezeu! As dori ca puterea vointei Lui să devină a ta!


Jan Kuzma si Cecil Murphy
"Sunt ca o piesa de argint maiestrit lucrata intr'o lume plina de piese de aur... intzepatoare." Daniel BOROS

2008: Cel mai frumos an.
User avatar
zephyr
 
Posts: 1259
Images: 35
Joined: Wed Apr 28, 2004 5:12 am
Location: Oradea

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests