Devotional Zilnic 2007 - Sfintiti pe deplin (Kay Kuzma)

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional Zilnic 2007 - Sfintiti pe deplin (Kay Kuzma)

[ #48083 ] Postby zephyr on Fri Jun 22, 2007 3:01 pm

Sâmbătă, 23 Iunie
Biblia la rând: PSALMI 51 – 55


DUMNEZEU ÎTI VA PĂZI INIMA


„si pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile si gândurile în Hristos Isus.” (Fil. 4,7)

Era ora 6:30, 23 iunie 1997. Îmi făceam exercitiile fizice de fiecare zi. Deodată, bratele mi-au amortit si am simtit o explozie si o presiune teribilă în piept si în partea superioară a corpului. M-am simtit paralizată si mi-am data seama că am un atac de cord. Aveam doar 51 de ani. Am fost socată!

Sotul meu a sunat la salvare si în mai putin de trei minute echipa de medici încerca să mă stabilizeze. Am fost dusă repede la cel mai apropiat spital si mi s-au administrat morfină si alte medicamente. Era prea mult pentru inima mea si simteam că mă sting. Sotul meu le-a spus repede doctorilor istoricul meu de reactii la medicamente si ei au schimbat imediat medicatia. După trei ore si jumătate, atacul se terminase. Starea mea era stabilizată.

Două zile mai târziu, medicamentele dizolvaseră cheagul în mod semnificativ si doctorii au efectuat cu succes o angioplastie.

Cardiologii mi-au spus că nu as fi supravietuit, dacă nu as fi avut o stare generală de sănătate atât de bună si un sistem de imunitate puternic. În mod obisnuit, majoritatea femeilor care au un infarct de miocard ca al meu mor. Atacul de cord este cel mai mare ucigas al femeilor – 247.000 de decese pe an; el ia mai multe vieti decât oricare altă boală. Trei dintre bunicii mei si doi unchi au murit de insuficientă cardiacă, asa că defectul meu congenital arată că genele au îndeplinit un rol important.

Dar partea cea mai bună din această istorie este că am descoperit pacea lui Dumnezeu în tot cursul acestei experiente. În timp ce mă aflam în ambulantă, fată în fată cu moartea, I-am spus lui Dumnezeu că, dacă ar trebui să mor chiar atunci, era în regulă. Dar, dacă dorea să trăiesc, voi sti că El are în continuare un scop pentru viata mea. Pacea a venit atunci când mi-am pus cu totul încrederea în Dumnezeu. Sunt recunoscătoare că am un Dumnezeu personal, care îmi păzeste inima, si Îi multumesc pentru minunatii medici si asistente, care sunt instrumentele Sale.

Acum, când am colesterolul 163 mg %, merg pe jos doi sau trei kilometri în fiecare zi, iau cele mai bune suplimente nutritive pe care le pot obtine si am pacea lui Dumnezeu în viata mea, mă simt excelent!Pacea este un dar. De ce să nu Îl rogi pe Dumnezeu să-ti păzească inima si să-ti dea pace astăzi?


Kathy Corwin
"Sunt ca o piesa de argint maiestrit lucrata intr'o lume plina de piese de aur... intzepatoare." Daniel BOROS

2008: Cel mai frumos an.
User avatar
zephyr
 
Posts: 1259
Images: 35
Joined: Wed Apr 28, 2004 5:12 am
Location: Oradea

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron