Devotional Zilnic 2007 - Sfintiti pe deplin (Kay Kuzma)

Devotionalul Zilnic

Moderator: zephyr

Devotional Zilnic 2007 - Sfintiti pe deplin (Kay Kuzma)

[ #49773 ] Postby zephyr on Fri Jul 20, 2007 2:34 pm

Sâmbătă, 21 Iulie
Biblia la rand: CÂNT. CÂNT. 1 – 4SĂ ÎNTĂRIM GARDA!


„Nu stiti că voi sunteti Templul lui Dumnezeu si că Duhul lui Dumnezeu locuieste în voi?” (1 Cor. 3,16)


Imagineazã-ti cã esti un templu sfânt. În fiecare zi, vrãjmasii încearcã sã te distrugã. Luptele se dau în jurul tãu si în interiorul tãu. Tu poti sã iesi învingãtor din fiecare conflict doar dacã rãmâne vigilentã garda templului tãu (celulele natural ucigase).

Orice lucru care îti slãbeste energia, circulatia, sãnãtatea, starea de alertã, perspectiva si perceptiile le oferã un avantaj invadatorilor. Factorii de poluare, substantele chimice, zahãrul si stresul atacã permanent „echipa de apãrare” a organismului tãu. Inamicii – bacterii, virusuri, celule canceroase, fungi [ciuperci] – îti asalteazã corpul prin orice loc lipsit de apãrare: gura, ochii, nasul, o ranã deschisã sau chiar porii din pielea ta. Totul depinde de cât de sãnãtos este sistemul tãu imunitar. Iatã câteva metode prin care el poate fi întãrit:

Mentine-ti „garda” într-o formã excelentã, printr-un stil de viatã si o perspectivã sãnãtoase. Adoptã râsul, optimismul, credinta si relatiile bune.

La primul semn de rãcealã (într-un interval de 20 pânã la 30 de minute), ia o dozã dintr-un numãr de substante naturale care întãresc sistemul de imunitate: echinaceea, vitamina C, usturoi (crud este cel mai bun) si zinc. Oxigenul si lumina soarelui omoarã germenii. Foloseste câteva minute pentru a respira profund aer cald si pentru a simti soarele pe fatã sau pe piele. Dacã nu poti iesi în aer liber, deschide fereastra pentru câteva minute, ridicã jaluzelele si lasã sã pãtrundã soarele.

Bea foarte, foarte multã apã, dar restrânge consumul de sucuri de fructe dulci, pentru cã zahãrul suprimã sistemul de imunitate. În loc de aceasta, curãtã un grepfrut, ia pulpã albã din belsug, amestec-o în putinã apã si bea-o! Mãnâncã putin. Sistemul de apãrare functioneazã cel mai bine atunci când energia corpului nu este blocatã de aparatul digestiv. Ia câteva tablete de cãrbune absorbant între mese. Nu uita de beneficiile hidroterapiei – un dus fierbinte si o clãtire scurtã cu apã rece. Repetã de câteva ori – este binefãcãtor pentru sistemul circulator!Dumnezeu ti-a dat o putere incredibilã asupra organismelor si a substan-telor otrãvitoare din mediu, care invadeazã „templul” Sãu. Foloseste-o!


Kay si Jan Kuzma
"Sunt ca o piesa de argint maiestrit lucrata intr'o lume plina de piese de aur... intzepatoare." Daniel BOROS

2008: Cel mai frumos an.
User avatar
zephyr
 
Posts: 1259
Images: 35
Joined: Wed Apr 28, 2004 5:12 am
Location: Oradea

Return to Devotional

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest