APEL UMANITAR PT MIRUNA ENACHE

Moderator: kilergirl

APEL UMANITAR PT MIRUNA ENACHE

[ #81417 ] Postby marius7 on Mon Jul 12, 2010 1:11 pm

Image

„Am noua ani si jumatate si de când ma stiu, adorm în fiecare noapte cu o pompeta în burtica ce îmi regleaza cantitatea de fier din organism. De brat, îmi sta atârnata perfuzia cu Desferal ce ma tine în viata. La fiecare doua saptamâni, fac transfuzii de sânge…”

Este doar o parte din spovedania cutremuratoare a Mirunei Enache.
Singura sansa ca sa ramână in viata este un transplant medular care s-ar putea realiza la o clinica de specialitate din Italia, dar costa exagerat de mult… 150 000 de euro. Un pret mult prea mare pentru un om simplu… spun un om, pt ca Miruna nu o are decit pe mama, tatal a hotarit sa renunte la a-si face datoria de parinte, a abandonat-o pe patul de spital, in momentul când ar fi trebuit sa dea dovada de dragoste parinteasca si sa-I multumeasca lui D-zeu ca este o sansa pentru fiica lui… În momentul cind ar fi trebuit sa-i doneze maduva salvatoare, el a hotarit sa renunte, spunind ca vrea sa-si continue viata… si a plecat…

MIRUNA nu vrea decât sa traiasca si sa fie “LA FEL CA CEILALTI COPII ” sa se bucure de viata, sa alerge, sa se joace, sa-si imbratiseze mama si sa-i spuna cit de mult o iubeste… stau si ma intreb : CU CE A GRESIT ACEST INGERAS, CA SA TREBUIASCA SA TREACA PRIN ASA CEVA SI SA SUFERE ATIT DE MULT ???
Miruna spune ca îi plac tare mult povestile, dar marturiseste ca nu mai crede în miracole. Cu toate acestea, în nopti învinetite de durere, înca se mai poate distinge rugaciunea fierbinte a fetitei prizoniere într-o perfuzie. Haideti, va rog sa facem ceva pentru MIRUNA, sa-i intindem o mână si sa o ajutam sa scape de aceasta suferinta, de acest cosmar care i-a furat copilaria !
O parte din suferintele ingrozitoare pe care le indura Miruna, zi de zi si noapte de noapte sunt postate pe pagina ei :

http://mgheorghe7.wordpress.com/

tot pe aceasta pagina se gaseste : nr. de telefon si adresa de mail a mamei plus fotografii ale acestei superbe fetite.

Sunt bucuros sa spun ca de acum putem sa o ajutam pe MIRUNA ENACHE si prin donatii online. Oricine poate sa ajute pe aceasta minunata fetita, o poate face, mergând pe pagina :
http://mgheorghe7.wordpress.com/doneaza-online/
Alegeti suma pe care doriti sa o donati, completati tabelul cu datele dvs si alegeti tipul de card pe care il aveti.

In luna octombrie anul acesta, Miruna este programata la o clinica din Italia pentru efectuarea transplantului medular, donator fiind chiar mamica ei, cu o compatibilitate de 50%, dar acest lucru va fi posibil numai daca se vor stringe banii necesari, din pacate mai trebuiesc foarte multi bani…
Pe data de 28 noiembrie 2010, Miruna va implini 10 anisori, ajutati-ne, va rugam sa-i facem impreuna cel mai de pret cadou… VIATA !

Multumim tuturor celor ce sunteti alaturi de Miruna, multumim tuturor celor ce veti face posibila dorinta Mirunei… dorinta de-a trai !

Image

Cu deosebit respect , Marius
marius7

Re: APEL UMANITAR PT MIRUNA ENACHE

[ #81438 ] Postby nehustan on Fri Jul 16, 2010 2:44 pm

PT.Marius 7!
Afiseaza adressa exacta a Mirunei si telefonul!
Nu ,,cred,, in conturi...bancare!
nehustan

Re: APEL UMANITAR PT MIRUNA ENACHE

[ #81448 ] Postby marius7 on Sat Jul 17, 2010 1:24 am

Pt cei care vor sa o contacteze pe mama Mirunei pt orice fel de intrebari legate de Miruna , va rog sa intrati pe blogul ei , la : http://mgheorghe7.wordpress.com/ . aici veti gasi : nr de telefon , adresa de mail , adresa postala , poze , acte medicale , etc...

Multumim tuturor celor ce sunteti cu adevarat alaturi de Miruna !
marius7

Return to Anunturi