About Colour

Discutii despre religie, teologie, doctrine, etc.

Moderators: nouneim, eliade22, eddieconst

About Colour

[ #7073 ] Postby norah on Mon Jun 07, 2004 5:28 am

..."de unde stim noi ca Dumnezeu este alb,...poate e negru" - ma intreba cineva...

Buna intrebare...

In fiecare ilustratie Isus e "alb", la fel si in orice film, inafara de Bruce Allmighty (acolo joaca un negru rolul lui D-zeu).

So...ce pareri avetzi? Va-ti pus intrebarea asta vreodata?
User avatar
norah
 
Posts: 44
Images: 10
Joined: Fri Oct 17, 2003 12:18 pm
Location: Wien/AUT

[ #7074 ] Postby nouneim on Mon Jun 07, 2004 7:18 am

"Capul si pãrul Lui erau albe ca lîna albã, ca zãpada", Apoc 1:14.

Pentru noi, albul este un simbol al curateniei interioare. Alb = nepatat (vezi haina miresei)
"Totusi ai în Sardes câteva nume, care nu si-au mânjit hainele. Ei vor umbla împreunã cu Mine, îmbrãcati în alb" Apoc 3:4
E clar ca albul e simbolic deoarece se obtine prin spalare cu rosu de sange.

Totusi, daca pentru nustiuce trib african negrul ar simboliza tot ce inseamna pentru noi albul, Isus s-ar prezenta lor ca fiind negru.
Nimeni nu gandeste pentru tine!
User avatar
nouneim
Moderator
 
Posts: 1419
Joined: Mon Apr 26, 2004 6:29 am
Location: Terromania

[ #7075 ] Postby Hasdeu on Mon Jun 07, 2004 9:11 am

Fratilor, forumistilor, omeni buni, daca Isus era negru scria in Evanghelii. In natura lui omeneasca a venit in trup de iudeu, cu tenul mediteraneean, ca orice iudeu.
"Cel imbatranit de zile" e o metafora, o forma de descriere a slavei de catre apostolului Ioan, pt ca Dumnezeu nu imbatraneste si nici nu e de un alb incandescent. Slava Lui e cea care Il face sa fie stralucitor. Si Moise prinsese putin din stralucirea(radiatiile) slavei dupa ce a vorbit cu Dumnezeu in rugul aprins pe Sinai. Si Isus a avut pt cateva momente stralucirea slavei la schimbarea la fata- Matei 17, 2:
El s-a schimbat la fata inaintea lor si fata Lui a stralucit ca soarele, si hainele I s-au facut albe ca lumina."
Hasdeu
 

[ #7079 ] Postby nouneim on Mon Jun 07, 2004 9:40 am

Scuza-ma norah, nu am citit cu atentie mesajul tau si am inteles altceva. Credeam ca intrebarea este de ce Isus apare mereu alb, adica in haine albe.

Pe mine nu m-ar deranja ca Isus sa fi fost negru, dar cred ca e foarte putin probabil.

Poate ca si Moise, Avraam, Daniel etc au fost negrii. 8)
Nimeni nu gandeste pentru tine!
User avatar
nouneim
Moderator
 
Posts: 1419
Joined: Mon Apr 26, 2004 6:29 am
Location: Terromania

[ #7080 ] Postby alisee on Mon Jun 07, 2004 9:50 am

A fost un subiect pe forum despre aparitia asa-ziselor "rase " umane
Se ajunsese la concluzia ca era o adaptare la conditiile climaterice + mosteniri genetice.
Ganditi-va ca din moment ce era nascut dintr-o mama iudeica..era si el iudeu, cu toate trasaturile specifice iudeilor. Iar daca ar fi fost..etiopian :) s-ar fi specificat, ca doar nu s-ar fi zis de un famen, si de El nu!
Sa acceptam asta nu inseamna ca suntem rasisti ci doar realisti
alisee
 
Posts: 441
Images: 3
Joined: Mon Sep 15, 2003 12:52 am
Location: Italia Bibbiena

[ #7081 ] Postby norah on Mon Jun 07, 2004 9:58 am

da da va cred. Ati raspuns frumos, dar tot nu ma-ti convins. Nu este scris niciunde clar ce culoare are pielea Sa. Nu puteti spune 100% din moment ce nu la-ti vazut.

Eu nu spun ca Dumnezeu este negru sa nu ma intelegeti gresit. I dont know it.

Idea e urmatoarea. Ne-a creat dupa chipul si asemanarea Lui. Daca eu asi fi neagra de exemplu..ptr mine ar insemna ca Dumnezeu ma creat dupa cum arata si El. Deci ptr mine ar fi negru.
User avatar
norah
 
Posts: 44
Images: 10
Joined: Fri Oct 17, 2003 12:18 pm
Location: Wien/AUT

[ #7083 ] Postby Anke on Mon Jun 07, 2004 10:27 am

Nu stiu cum arata Dumnezeu, dar daca a facut atatea lucruri fru , cat de frumos trebuie sa fie El...
Draga norah, te intrebi (si eu m-am intrbat asta!) de unde atatea nuante de par, oki, piele, etc, din mom ce ne tragem din Adam si Eva...
Ei bine, eu nu gasesc o explicatie mai buna ca asta : oamenii s-au degradat in timp, fizic, psihic, moral, planeta asta s-a degradat... la inceput nu avea atatea continente, avea unul singur (Pangea)... condititile in care oamenii au trait, cred, au dus si la modif genetice... s-a obs la oamenii -gemeni identici- care au trait in medii dif ca s-au dezvoltat fizic diferit.
Nu mai stiu unde am vazut (parca pe Discovery) ca cineva a facut arborele genealogic al lui Isus si a descoperit ca avea radacini asiatice si ca ar fi fost seminegru (cam asa ceva, nu imi mai amintesc bine, scuze)!
c-ya
Anke
 

[ #7086 ] Postby Hasdeu on Mon Jun 07, 2004 11:25 am

Anke, nu tot ce zboara pe Discovery se mananca...
Norah, cum ti-a spus si Alisee si eu mai inainte, Isus- Dumnezeu Fiul era iudeu normal cu acelasi ten mediteraneean ca orice iudeu. De exemplu Sefora, sotia etiopiana alui Moise era mai inchisa la culoare decat evreii si tocmai pt ca iesea in evidenta, este scris despre tenul ei mai inchis la culoare. Despre Isus Biblia nu scrie explicit ce culoare avea tocmai pt ca avea o culare obisnuita pt orice iudeu meditereaneean.
Cand iti spun sa te apuci de fotomodelism... :D
Si pe negri sunt dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, dar nu inseamna ca sunt identici. Nu stim cum arata Tatal si pana la urma nu e f important. Important e ca vrea sa fim mantuiti.
In Hristos nu mai suntem nici greci, nici iudei, nici negri, tigani, rusi, nemti, sloveni, croati, austrieci, cehi, slovaci, etc.
Hasdeu
 

[ #7087 ] Postby Anke on Mon Jun 07, 2004 11:58 am

Hasdeu, cand nu gasesti nod in papura te (pre)faci ca nu intelegi... sau cum?
Citeste inca o data, iar si din nou :lol: mes meu de mai sus si o sa vezi ca nu ma spus ca asa este, NU! , am spus : "ar fi fost seminegru (cam asa ceva, nu imi mai amintesc bine, scuze)! " :!:
Ptr Dumnezeu nu conteaza decat sa cautzi sa il intelegi atat cat te tzin neuronii... si sa pazesti ceea ce intelegi cat poti de bine, rasa ta ptr el e irelevanta!
Si da, ai dreptate nu tot ce zboara pe Discovery se mananca. Nici eu nu cred tot ce vad, "filtrez" atat cat ma "tzine", n-avea grija!
Dar, am vazut cu totii, ca in cazul tau poate deveni comestibil orice zboara pe Dicovery :lol: , in situatii citice...
c-ya
Anke
 

[ #7093 ] Postby eliade22 on Mon Jun 07, 2004 1:27 pm

Norah cine a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu era Adam.

...L-ai vazut pe Adam?Adam era alb?sau Asiatic?sau Negru?...Sora White spune ca avea un ten rozaliu.

Noi Adventistii credem in microevolutie.Dumnezeu nu a creat pisica,leul,pantera,lopeardul.Ci a fost creat un stereotip.Felinul din care se trag toate celalte feline.Din punct de vedere genetic un leu se poate imperechea cu un tigru sau orice alt felin.Au acelasi nr de cromozomi si fertilicina le correspunde cu antifertilicina pentruca apartin aceasi specii.

Cea ce noi Adventisiti nu credem este in evolutia de la o specie la alta.Este ceva antinatural si impotriva legii naturii pe care Dumnezeu le-a creat.

Cand un spermatozoid fecundeaza un ovul el are o substanta cu un anumit cod numit fertilicina.Cand ajunge la ovul acesta are o substanta numita antifertilicina.Fertilicina isi spune parola si antifertilicina la fel.Daca stiu parola si nr de cromozomi este acelasi in codul ADN ii este permis intrarea spermatozoidului.Cum spuneam mai inainte o specie precum felinele fie ca sunt pisici ,lei,tigri,pantere au aceelasi nr de crromozomi si acelsi cod in fertilicina si antifertilicina.Este posibila fecundarea.Dar cand o subspecie evolueaza si capata semne distinctive animalele sunt foarte rasiste intre ele.Si nu intretin relatii sexuale in subspecii diferite numai in cazuri extraordinare.

La fel Domnul nu a creat pe negri,albi,mongoloizi.A creat pe Adam care era un stereotip.Apoi datorita conditiilor climatice si cum bine spunea Anke incomunicarii sa produs endogamia.(casatorii intre un grup restrans inrudit).Endogamia in primul rand si dupa acea factori climatologici a facut ca omul sa evolueze spre subspeciile pe care le cunoastem in prezent.

Are si logica acest lucru.In acest fel intelegem cum de au putut intra toate animalele in arca lui Noe.Au intrat Stereotipurile.

Ham fiul lui Noe care este Tatal negrilor in hebraica inseamna ,,Ars´´.Cea ce ne induce sa cedem ca inca de pe atunci era mai inchis la culoare tenul lui.El a fost tatal cusitilor care stim ca erau negri adica inchisi la culoare.Nu stiu daca atat de negri precum cei din prezent dar era mai negru.

Iafet este tatal Europenilor si rasei Ariene de sorginte Indo-Europeana.

Isus Hristos sa nascut in sanul unei familii iudaice si era normal sa fie precum iudei din aceel timp.Daca ar fi fost diferit lumea s-ar fi scandalizat si Bibllia ar fi fosst mentionat.Sefora pentruca era neagra a suferit de atacuri rasiste din partea lui Miriam si Aron.David cum era blond Biblia mentioneaza lucrul acesta pentruca era foaarte rar ca un iudeu sa fie Blond.Totusi nu era un blond scandinav nu avea cum ci un blond mai roscat stil blond mediteraneean.

Cu drag Eliadde!
User avatar
eliade22
Moderator
 
Posts: 2390
Images: 109
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:29 pm
Location: Castellon

[ #7098 ] Postby norah on Mon Jun 07, 2004 1:58 pm

Akne referitor la ce ai spus despre Pangea. Daca ne-am lua dupa "Evolutionism" si ar fi existat ar insemna ca pamantul are o varsta de cel putin 250 millioane de ani. Cam pe atunci continentele erau unite formand asa numita "pangea". iar dupa biblie ar trebui sa fie doar cateva mii de ani de la creatiune. Nu stiu exact intre 5 si 10 mii de ani? Corectati-ma daca gresesc.

(Placile continentale se misca mai incet decat creste o unghie.... deci pentru a se despartii si sa formeze constelatia de azi...ar necesita cum am scris mai sus cam 250 de millioane de ani.)
User avatar
norah
 
Posts: 44
Images: 10
Joined: Fri Oct 17, 2003 12:18 pm
Location: Wien/AUT

[ #7099 ] Postby eliade22 on Mon Jun 07, 2004 2:07 pm

In timpul lui Peleg sa impartit Pamntul spune Geneza.Adica Pangea sa rupt.Peleg a trait la cateva sutee de ani dupa Potop.
User avatar
eliade22
Moderator
 
Posts: 2390
Images: 109
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:29 pm
Location: Castellon

[ #7101 ] Postby norah on Mon Jun 07, 2004 2:53 pm

hmm...chiar crezi ca a fost pangea? nu prea ajung ani daca ii numeri...de la potop pana acum nu aungi nici la 1 milliom.

Daca scria in bibile: Dumnezeu a despartit pamantul in timpul lui peleg, era altceva. Dar asa...nu cred ca a fost vb de pangea...probabil doar ceva minimal.
User avatar
norah
 
Posts: 44
Images: 10
Joined: Fri Oct 17, 2003 12:18 pm
Location: Wien/AUT

[ #7105 ] Postby Hasdeu on Mon Jun 07, 2004 4:28 pm

Norah, eu unul cred ca a fost Pangea. Daca te uiti pe o harta a lumii, vezi cum conturul estic al Americii de Sud se potriveste exact cu limita vestica a continentului african. La fel se potriveste Australia cu sud-vestul Africii, etc. O parte din Africa- partea de sud-vest, numita Africa Australa, continua sa se desprinda, an de an. Uita-te la linia formata de lacurile vulcanice Titikaka, etc. N-am un atlas la mine dar poate vedea oricine...
Hasdeu
 

[ #7106 ] Postby Hasdeu on Mon Jun 07, 2004 4:37 pm

Anke nu stiu de ce crezi ca m-a dernjat ceva din ce ai scris, dimpotriva.

Chiar azi am vazut un reportaj "God is black", despre expansiunea cultelor crestine africane in defavoarea celor traditionale.
Biserica Anglicana descreste vazand cu ochii. Prin Londra si prin toata tara poti vedea biserici anglicane parasite, transformate in baruri , in moschei, temple hinduse, fundatii, cluburi, birouri, etc.
Acum biserica are 70 de milioane de fideli in toata lumea cu 40% mai putini membri decat in 1960. Tara din Commonwealth cu cei mai multi anglicani nu e Marea Britanie, ci Nigeria, cea mai populata tara africana. Anglicanii de culoare au din ce in ce mai multa influenta, dar vin puternic din urma crestinii negri care care nu apartin cultelor traditionale. Anglicanii sunt de 2 feluri: liberali(cu femei preot, si intre altele si gay-friendly) si evanghelisti(condusi de John Stott- un valoros teolog).
Liberalismul si apostazia din bisericile anglicane ii determina pe multi sa paraseasca biserica : pe negri sa treaca la penticostali sau la biserici harismatice africane; albii anglicani dezamagiti pleaca in principal catre Biserica Romano-Catolica, in plina expansiune in UK si in lume.

Revenind la negri si la Dumnezeul negru predicat de unii negri fanatici, credinta lor se bazeaza pe sentimente, pe vindecari miraculoase, pe "profeti" care nu cunosc Biblia si nici pe Isus. Am vazut biserici cu 100.000- 120.000 de locuri. Cat Nou Camp, Wembley sau Santiago Bernabeu... Intr-o asemenea mare de oameni care zbiara din toate puterile, esti impresionat de puterea bisericii, si incepi sa minimalizezi puterea statului, a cultelor traditionale, a credintei bazata pe ce sta scris. Duhurile prin care sunt facute vindecarile miraculoase de catre "profetii" miliardari sunt duhuri inselatoare si la fel de inselatoare e si ideea unui Dumnezeu negru.
Hasdeu
 

[ #7110 ] Postby norah on Mon Jun 07, 2004 4:57 pm

Hasdeu don't get me wrong. Clar se vede foarte bine ca continentele se potrivesc ca un puzzle...
dar nu cum spune theoria stiintifica ca sar fi intamplat in 250 mil de ani. Ori ne luam dupa theoria creatiunii ori dupa cea a Evolutionismului...nu le poti combina! Daca e creatiunea...atunci nu e "pangea" ci "pamantul care a fost despartit". Pangea na fost denumirea biblica.
User avatar
norah
 
Posts: 44
Images: 10
Joined: Fri Oct 17, 2003 12:18 pm
Location: Wien/AUT

[ #7113 ] Postby w3bitzu on Mon Jun 07, 2004 5:10 pm

Sincer.. dintre toate Subiectele puse pana acu pe forumu asta.. subiectul asta mi se pare cel mai intersant si mai frumos.. nice si fain gandit norah felicitari.
In Biblie,Profetii,Cartile Lui E.G.W,Marturii si multe alte carti care trateaza viata lui Dumnezeu.. nu scrie ca el a fost negru .. si acuma sincer. va'ti puteaimagina ca Isus sa fie negru?Sincer eu nu mi-as putea imagina ca Isus sa fie negru.Nu's rasist si nu am nika cu ei. dar din pct. asta de vedere.. in nici un caz.
Adam cand a fost creat a fost creat alb. Eva la fel,Cain,Abel la fel.. si pana la moise nu sau auzit de negrii .. decat cei care erau in robie..dar Maria mama lui Isus era iudeaica.. si era alba.. Iosif la fel.. cum sa iese din 2 albi un negru?O sa caut citate din biblie.. deci subiectul asta mo.. ps pe cautate:)) o as revin.. !!!
...::: web :::...
w3bitzu
 
Posts: 694
Images: 16
Joined: Tue Sep 09, 2003 3:42 pm
Location: Atlanta

da

[ #7122 ] Postby aquaticus on Mon Jun 07, 2004 9:36 pm

Nu mi-am pus niciodata intrebarea asta. Un crestin, care face diferente de culoare, rasa, etc nu cred ca vrea sa fie mantuit. Cum poate el sa stea alaturi de alte "culori" pe noul pamant?


w3bitzu ce este interesant? la acest subiect se pot face doar speculatii, si personal consider ca este o incumetare din partea noastra sa decidem cum a fost Isus sau cum este Dumnezeu.
Eu lucru trebuie stiut..NOI oamenii (toate rasele si culorile) nu mai suntem de mult omul creat de Dumnezeu. Probabil suntem niste ramasite din ce a creat El initial.
Last edited by aquaticus on Tue Jun 08, 2004 7:24 am, edited 1 time in total.
"Unii inteleg ce pot, cei mai multi ce vor."
n. iorga
User avatar
aquaticus
GURU
 
Posts: 993
Images: 87
Joined: Sun Sep 14, 2003 2:29 pm

[ #7130 ] Postby Hasdeu on Tue Jun 08, 2004 3:11 am

Norah, sunt de acord cu Pangea nu si cu estimarea astronomica a unor 'specialisti'.
Suntem o Biserica mondiala si trebuie sa depasim prejudecatile nationaliste, rasiale, etc cum a spus si Aquaticus.
Prea multe intrebari legate de cum arata Dumnzeu sunt iscodiri neroditoate, pt a e mult mai important cum e Dumnezeu, ce caracter are si ce face pt noi.
Isus nu era negru ca s-ar fi mentionat, si fariseii s-ar fi legat de culoarea lui diferita. Punct. Haideti sa intram si in subiecte mai profunde si mai spirituale, ca daca ne tinem doar de culori, masini, machiaj, etc nu vom ajunge prea departe ...
Hasdeu
 

[ #7148 ] Postby w3bitzu on Tue Jun 08, 2004 7:27 am

aqua mi se pare interesant subiectul.. si sunt de acord cu tine ca sunt si speculatii pe aici.. dar oricum .. unele subiecte iti dau ceva de gandit.. si nu ma refer numai la acest subiect ca si subiectul asta are..ideiile lui.. oricum e fain :) mie'mi place.. poate tu nu il consideri interesant.. fiecare are dreptul la alegere.. :)
...::: web :::...
w3bitzu
 
Posts: 694
Images: 16
Joined: Tue Sep 09, 2003 3:42 pm
Location: Atlanta

[ #7151 ] Postby alisee on Tue Jun 08, 2004 7:37 am

Placile tectonice se misca mai incet dacte creste o unghie ..acum!
asta nu ne spune nimic despre miscarea lor acum cateva mii de ani
La fel cum a spus si Eliade, pe vremea lui Peleg s-a impartit pamantul in continente (Genesa 10:25), dupa potop!
Asta nu are de a face cu subiectul ..caruia oricum ..i s-a pus punct ( hasdeu)
alisee
 
Posts: 441
Images: 3
Joined: Mon Sep 15, 2003 12:52 am
Location: Italia Bibbiena

[ #7171 ] Postby eliade22 on Tue Jun 08, 2004 12:39 pm

Un lucru este clar.Evolutia din punct de vedere stiintific nu este demostrabila.Nu exista nici un exemplu de evolutie dela o specie la alta.Doar micro-evoltie.Aceasta micro-evoltuie despre care vorbeam in mesajul de mai sus dupa ei a durat sute de mii si milioane de ani.Pentru noi au fost de ajuns sute si mii de ani.Pentruca endogamia la fel precum in cazul omului modifica mult din punct de vedere genetic.

El archereopiterix care se tot da ca exemplu de o evolutie de la reptila la pasare nu poete fi dat ca un exemplu valabil din urmatoarele motive:

1. evolutionistii spun ca un indiciu era faptul ca , coada era vertebrata.
Creationistii raspundem.Avem la muzeu pasari care au trait pana acum cateva zeci de ani care au disparut din cauza omului si care aveau coada vertebrata si erau pasari in toata regula nimeni nu a zis ca sunt reptile.

2. ei spun ca avea gheare in coltul umerilor.
Pasarea tere si altele din amazon se catara pe arbori,merg pe jos au gheare la incheietura cotului si sunt pasari.Nimeni nu poate sa demostreze ca este reptila.

3. ei spun ca avea sternonul plan si aceasta pentruca fusese reptila.
Noi spunem ca si strutul si nanduul din Australia au sternonul plan si nu pentru asta strutul este reptila.

4.Evolutionistii spun ca pentru a folosi un exemplu dintre fosile stratul trebuie sa fie pur.adica sa fie gasite fosilele ingropate in ordinea urmatoare:

a .pestii

b. reptilele

c.mamiferele

d.pasarile


Noi intrebam pe evolutionistii.Sa ne explice si nou cum este archeropiterix un exemplu de evolutionism de reptila la pasare daca n zacamantul unde a fost dezgropat sub el s-au gaasit fosile de pasari?...De ce nu spun lucrul acesta societatii?...De ce foloesc acest exemplu daca stratul este impur?Daca s-au gasit fosile de pasari m-ai la adancime cum poate fi archeropiterix un exemplu de evolutie intre reptila si pasare?

In ce priveste exemplul in care ne prezinta evoltia callului zacand ca acesta a evoluat de la o statura mai mica la una mai mare Noi spunem.
In ziua de azi eista caii de rasa shire sau clyde care ajung sa cantareasca aproape o tona si inalti de 2 metri cei shire.In acest timp pe planeta exista si poney.Daca ar avea loc un cataclism si ar muri toti cei care i-ar dezgopa ar spune ca poney a fost primul si calul shire ultimul in scara evolutiva.Dar noi stim ca sunt contemporani.

Evolutia nu se sustine din punct de vedere stiintific si pana acum nimeni nu a putut sa demostreze evolutia de la o specie la alta.

Acuma bne daca evolutia nu este demostrabila pentru ce as crede eu caand imi spune ca pangea sa separat acum milioane de ani si nu as crede Biblia care imi spune ca era in timpul lui Peleg?

Iov ne spune in cartea sa ca valurile marii intrau profund in interiorul teritoriului si maturau tot ce cuprindeau in cale.Imi vorbeste despre o climatologie si despre niste fenomene naturale foarte instabile si extreme.Iov a trait la sute de ani duupa potop.

Intre cea ce spune evolutia cu milionele de ani si Biblia eu cred Biblia.Evolutia nu a putut sa demostreze cea ce afirma pana acuma.De ce as crede in ei acuma?...plus ca daca as crede in evolutie nu ar mai avea loc nici credinta in ISUS. Sunt incompatibile.
In Biblie nu scrie Pangea pentrucs Pangea este un termen grrecesc.In Biblie scrie Eret(pamant)si Pamantul a fost impartit adica separat in timpul lui Peleg.

Daca placile tectonice se misca incet acuma asta nu inseamna ca s-au miscat intodeauna incet.Si in ziua de azi viteza lor nu este una constanta.

Potopul a presupus un cataclism cum nici nu ne inchipuim de envergadura(anvergura ) mondiala nu locala.
User avatar
eliade22
Moderator
 
Posts: 2390
Images: 109
Joined: Wed Oct 22, 2003 1:29 pm
Location: Castellon

Re: About Colour

[ #87647 ] Postby Davieboy on Sun Jan 01, 2017 10:51 pm

norah wrote:..."de unde stim noi ca Dumnezeu este alb,...poate e negru" - ma intreba cineva...

Buna intrebare...

In fiecare ilustratie Isus e "alb", la fel si in orice film, inafara de Bruce Allmighty (acolo joaca un negru rolul lui D-zeu).

So...ce pareri avetzi? Va-ti pus intrebarea asta vreodata?
Image Image Image Image Image Image Image Image ... femeile.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot_________________________________________________________Viziteaza http://www.OrtodoxPagan.com
User avatar
Davieboy
 
Posts: 605
Images: 0
Joined: Tue Feb 24, 2009 11:06 am
Location: US - www.OrtodoxPagan.com

Re: About Colour

[ #87648 ] Postby Davieboy on Sun Jan 01, 2017 10:57 pm

nouneim wrote:"Capul si pãrul Lui erau albe ca lîna albã, ca zãpada", Apoc 1:14 ... Ei vor umbla împreunã cu Mine, îmbrãcati în alb" Apoc 3:4
Eiiii, pai daca ne luam dupa Biblia Crestina, nu o sa ajungem nicaieri, niciodata!
Hai salut nouneim. Ce mai faci jupane? Hai de ne mai viziteaza, mai modereaza printre noi - fara misto! cateodata e nevoie ... si-o mai ia adminu'-n cap din cand in cand Image
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot_________________________________________________________Viziteaza http://www.OrtodoxPagan.com
User avatar
Davieboy
 
Posts: 605
Images: 0
Joined: Tue Feb 24, 2009 11:06 am
Location: US - www.OrtodoxPagan.com


Return to Spiritualitate

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron