Moderator: kilergirl
KMLeon wrote:Este important sa gasesti un barbat vesel, glumet, caruia sa-i placa sa danseze, sa-i placa plimbarile, sa te faca sa zambesti si sa dansezi de fericire.
KMLeon wrote:Este foarte important sa gasesti un barbat tandru, de care poti depinde afectiv, dar fara a te subordona
KMLeon wrote:Este important sa gasesti un barbat care sa fie cel mai bun amant, care sa iubeasca sa te rasfete si sa faca dragoste cu tine.
KMLeon wrote:Este foarte important, dar FOARTE important, ca toti acesti patru barbati sa NU se cunoasca intre ei:
KMLeon wrote:lumea intors pe dos si vrut reaparut imagine idilic si ideal asa cum trebuit sa fie. Si la mine deplans stare deplorabil in care lume trait si vrut vazut schimbat si facut cum trebuit.
KMLeon wrote:Brin urmare, daca femeia afurisit estem estem numai si numai din cauza la barbat. Adica barbatu' e bau-baul ala rau care a produs mutatzie de comportament si tehnik de subravietuire la femei.
KMLeon wrote:Atunci multumit la barbat ca femeia evoluat pe scara de la subravietuit urban si astazi secsu tare ie secsu slab si viciversa.
KMLeon wrote:Broblem plecat de la autoeducatzie. cand omul facut autoeducatzie, multe rele au sa disparut de la scara blanetara.
Amun wrote:E usor sa judeci daca nu ai trecut pe acolo. Prietenii curvelor au mai mult suflet in ei decat multi crestini. Te iubesc Paraschivo!
nehustan wrote:Apucaturi
Mama ,dar a doua parte
Din cele din post postate,
'Ti zic si tie ce-am gandit,
Parca'npiele ...le ai trait!!
nehustan wrote:Mai ales vorbind de-o,,boala,,
De nuanta...animala!
Nu te-as pune-acum sa juri,
Ca n am si...apucaturi!!
Paraschiva wrote:
Maică, ești liber să fii diferit ! Noi te iubim oricum, indiferent de sex și ce faci cu el, orientare sexuală, naționalitate sau religie.
unique_L wrote:Imi place intrebarea! Si pt ca imi place asa de mult am sa pun si eu aceeasi intrebare, numai invers.
In calitate de fata sa vreau sa dau cateva raspunsuri. Bineinteles vb in dreptul meu.
Deci, un baiat ar trebui sa fie atragator pt o fata, nu trebuie sa arate ca brad pitt, sa fie cine-stie ce fat frumos, dar sa se ingrijeasca, sa fie stilat si sa miroase bine... mmmmhhhh... baieti daca va imparfumati sa stiti ca aveti multe puncte in plus![]()
Sunt unele trasaturi de caracter absolut necesare, de ex. sa stie sa asculte si sa fie interesat de ceea ce spune fata (sau macar sa se prefaca in asa fel ca asculta incat fata nu observa). Ceea ce e f. important este tandretea. Felul cum o priveste, cum o atinge, cum ii vb.. multor fete le plac relatiile de "moda veche", stiti la ce ma refer. Nu va grabiti, si nu ziceti din prima saptamana "te iubesc" ca nu o sa va creada.
Un baiat ar trebui sa fie si ocrotitor, sa stii ca nu trebuie sa iti fie frica, atunci cand esti cu el.
Ceea ce am mai observat la baieti, este ca in compania prietenilor lor se comporta altfel cu prietena lor, decat atunci cand sunt doar cu ea. Baieti, fiti naturali, si nu va schimbati comportamentul in functie de anturaj.
Hmmm.. ce ar mai fi.. cred ca nu e nevoie sa zic de sinceritate si fidelitate, asta ar trebui sa fie de la sine inteles. Si mai sunt, dar nu mai zic sa nu se supere miachi
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest