ma uit la poze si nu-mi vine sa cred.
pentru toti cei casatoriti muulta fericire!!
Moderator: kilergirl
Gabriy'el wrote:Pai fratilor , o generatie se considera pe un interval de macar 10 ani.Asteptati si voi pana in 2014, ca sa puteti vorbi de "veterani".
Unii dintre ei au adus deja mai multa contributie la vistieria Bisericii AZS decat vei aduce tu intreaga ta viata ca membru adventist. Linistea se datoreaza faptului ca nu sunteti capabili a va justifica credinta. Eu sunt inca aici. Astept cu rabdare un filozof crestin, sau doi ...Didymus wrote:Cam liniște... de invazia ne-adventiștilor ori a pseudo-adventiștilor
Davieboy wrote:Unii dintre ei au adus deja mai multa contributie la vistieria Bisericii AZS decat vei aduce tu intreaga ta viata ca membru adventist. Linistea se datoreaza faptului ca nu sunteti capabili a va justifica credinta. Eu sunt inca aici. Astept cu rabdare un filozof crestin, sau doi ...Didymus wrote:Cam liniște... de invazia ne-adventiștilor ori a pseudo-adventiștilor
Gabriy'el wrote:Pai fratilor , o generatie se considera pe un interval de macar 10 ani.Asteptati si voi pana in 2014, ca sa puteti vorbi de "veterani".
Daca esti capabil sa oferi mai mult decat opinii personale, ma gasesti in "Spiritualitate".Didymus wrote: .... te înșeli amarnic.
Salutare si tie. Cred ar fi o idee buna sa trimiti cate o invitatie tuturor membrilor. Cine stie, poate reusesti sa creezi ceva trafic pe aici.edwards wrote:Salut pe toti care mai sunt pe aici!
Gabriy'el wrote:Well..helloo!! E cam liniste pe forum. De Nouneim mi-ar placea sa stiu ce mai face!
Onisim wrote:Gabriy'el wrote:Well..helloo!! E cam liniste pe forum. De Nouneim mi-ar placea sa stiu ce mai face!
Iaca am mai intrat si eu dupa luni si luni (a se citi "ani") de absenta. Despre nouneim stiu ca-i bine, sanatos, tatic. Da-i un pm ca poate-ti raspunde. Probabil ca daca ed ar trimite mesajul ala s-ar mai aduna lumea...
Toate bune la toti!... care mai sint pe aici.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests