si nu tre sa reactionezi aja neros la c am zis! be cool

nam facut decat sami zic parerea ( din propria experienta)
Moderator: kilergirl
wanna wrote:eu cred ca un baiat si o fata pot vorbi despre orice, pot avea incredere unul in celalalt si pot fi doar simpli amici. asta nu inseamna ca unul dintre ei nu simte mai mult,dar prefera sa nu distruga relatia de prietenie fiindu i teama sa nu o/il piarda![]()
oricum, parerea mea e ca pana la urma unul dintre cei doi se indragosteste de celalalt....
tom wrote:Si eu sunt de acord cu Furtuna Dragos, dar vorbesc doar in dreptul meu. Am si eu cateva amice cu care vorbesc, de multe ori le-am cerut si un sfat la anumite probleme. Dar sa fim cei mai buni prieteni... e mai greu. Poate doar in cazul in care varsta, gradul de rudenie sau fizicul ei ar fi in asa fel incat sa excluda atractia fizica. Altfel... inchipuie-ti , ea vine sa se confeseze ca a inselat-o iubitul sau sotul, e neconsolata si ma imbratiseaza plangand... si mai arata si bine... ce naiba, chiar daca sa zicem ca ratiunea invinge dar de ce sa ma torturez atat? Eu nu am invins "firea pamanteasca" precum Pavel cu toate ca pun ratiunea inainte de toate dar intr-o zi tot s-ar putea intampla. E mai bine sa eviti.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest