Ce isi doresc fetele de la un baiat?

Prietenie, dragoste, sex, relatii ...

Moderator: kilergirl

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82039 ] Postby furtuna dragos on Sun Oct 17, 2010 11:25 am

Îşi doresc să fie acceptate aşa cum sunt, respectate, apreciate aşa cum se cuvine.
Fiecare are personalitatea ei cu plăcerile ie, nu le pot spune neapărat capricii...

Şă fie înţelese în momentele mai dificile, etc...
In sambata asta am pofta sa beau,
sa umplu masa de sampanie,
si trei zile pe acasa sa nu dau,
sa o tin intr-o petrecere,
in timp ce biblia ii spala pe indieni la creiere. :P
User avatar
furtuna dragos
 
Posts: 320
Images: 11
Joined: Wed Sep 01, 2010 6:18 am
Location: Dortmund

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82058 ] Postby KMLeon on Tue Oct 19, 2010 1:50 am

Secretul nr. unu
Este important sa gasesti un barbat care sa imparta cu tine responsabilitatea si treburile zilnice din casa si pe langa asta sa

aiba o munca foarte buna.

Secretul nr. doi

Este important sa gasesti un barbat vesel, glumet, caruia sa-i placa sa danseze, sa-i placa plimbarile, sa te faca sa zambesti si

sa dansezi de fericire.

Secretul nr.trei

Este foarte important sa gasesti un barbat tandru, de care poti depinde afectiv, dar fara a te subordona si in plus, acest

barbat sa nu te minta niciodata.

Secretul nr.patru

Este important sa gasesti un barbat care sa fie cel mai bun amant, care sa iubeasca sa te rasfete si sa faca dragoste cu tine.

Secretul nr.cinci

Este foarte important, dar FOARTE important, ca toti acesti patru barbati sa NU se cunoasca intre ei :)):
User avatar
KMLeon
 
Posts: 475
Joined: Mon Jan 04, 2010 12:23 pm

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82065 ] Postby Paraschiva on Tue Oct 19, 2010 11:39 am

KMLeon wrote:Este important sa gasesti un barbat vesel, glumet, caruia sa-i placa sa danseze, sa-i placa plimbarile, sa te faca sa zambesti si sa dansezi de fericire.


Vai de mine, copiii astia iar au luat-o razna-n lipsa mea! Aka in loc sa le-nvetzi pe stimatele surori sa-si ia un barbat serios, care tot timpul liber sa faca ore de rugaciune si sa adune toata familia la altar... matale le-nvetzi sa-si ia unu' lumesc, care se hlizeste si se batzaie si-o impinge si pe ea la pacat!!!

KMLeon wrote:Este foarte important sa gasesti un barbat tandru, de care poti depinde afectiv, dar fara a te subordona


Fraaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeeee!!! Mata le-mpingi pe calea spinoasa a revolutziei feministe, de-o sa ajunga mai egale cu barbatzii decat is barbatzii intre ei !

KMLeon wrote:Este important sa gasesti un barbat care sa fie cel mai bun amant, care sa iubeasca sa te rasfete si sa faca dragoste cu tine.


Atunci sa se marite cu barbatzi pocaitzi, ca aia e cei mai buni amantzi, fiindca e eficientzi: pana termina unu' din lume preludiul, barbatul pocait s-a si intors din luna de miere! Si timpu-i bani !

KMLeon wrote:Este foarte important, dar FOARTE important, ca toti acesti patru barbati sa NU se cunoasca intre ei :)):


Sau sa aiba bafta Paraschivei !
User avatar
Paraschiva
 
Posts: 480
Joined: Sat Dec 19, 2009 10:17 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82066 ] Postby Amun on Tue Oct 19, 2010 11:47 am

"Sau sa aiba bafta Paraschivei !"

Image

Mai rar surioara, mai rar! :)
Amun
 
Posts: 36
Joined: Mon Sep 20, 2010 9:23 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82074 ] Postby KMLeon on Wed Oct 20, 2010 6:20 am

Pai mamaie, nu mai poate omu' sa se iesprime ca 'mneatale-l si bagi in comitet, il faci cu ou si otzet, ba il bagi si sub cenzura fiindca nu-i dupa Scriptura.
Io ce sa fac daca barbatzii adevaratzi e sublimi si lipseste cu desavarsire? Nu vezi ca femeia-i stalpu' casei si nimic nu misca fara sa prinza ea de veste? Raul, ramul e prieteni cu omu' numa' daca-l lasa nevasta. Si prin urmare ziceam sa fie si femeia odata multumita si implinita ca ne zapaceste de cap. Ie o mare ienigma femeia. Nimeni nu stie ce vrea si cand vrea si cum vrea si in ce fel poate fi fericita. Ca societatea e intoarsa cu susu-n jos si acu' fericirea se cheama cand ai cat mai multe si te dai mare la cunoscutzi cu ce masina bengoasa te poarta sotzu-n buricu' targului, ce magazine din Milano-s cele mai bune de suveniruri, ce picanterii se mai petrec in dormitoru' de vis-a-vis la care se binocleaza intre doo telenovele... Asta e valoarea acu' mamaie, ce stii tu.... Spiritu' curat si multumirea cu lucrurile simple e desuete si e povesti de adormit copiii. Pai de ce sa se multzumeasca femeia cu un Logan cand arata mai sexoasa-n Chrysler sau Maybach? E diferentza de ...piele... si nu e tot una sa traveleasca-n bazic sau in full-option- cu optiunea de schimbare de apropitar daca altu are balconu' mai la sosea si mai are si gresie de-aia fitzoasa-n bucatarie.
Cum sa mai fie la moda frumusetea lucrurilor simple? Matalutza n-ai auzit de inoxuri si briz-brizuri de ia ochii si mintea? Ca doar ce e frumos si la D-zeu ii place. Tot ce zboara se mananca acu', cu iesceptia la Boeing dar daca e valabila optiunea de first class only, atunci se papa fara indigestie. Cum sa se multumeasca femeia sa stea cu omul iubit inr-o singura camera cand iezista posibilitatea sa gaseasca pe unu' cu fro 40 de ani mai matur si cu o vila cu patru ietaje incalzita toata-n timpul iernii. Vila, nu femeia, ca femeia ce alege optiunea asta se incalzeste in alta parte si vine acasa ca la hotel. Ie si la noi cazuri de-am vazut pe la tembelizor cu una Monica ce sta c-o zbarcitura. Si pe bune ca sta din dragoste de-aia pura, autentica si imaculata, doar nu din interese meschine si josnice.
Gata! S-a dus timpu' la iubire de-aia sublima si inefabila . Asta e povesti cu scufitza rosie si lupu' in imagine de-aia idilica de padurea spanzuratzilor. Acu' e vremea ieliberarii femeii din prejudecatzile ievului mediu. Barbatzii ie la cratitza sa vada si iei cum e mirosul de ceapa. Femeia merge la fitness si la salonu' de upgrade. Munca nu ie pentru femei.
Prin urmare, femeia te-nalta, femeia te coboara. femeia-ti da viatza, femeia te-omoara. Concluzia? Femeia ie Dumnezeu pentru barbat si abia cand barbatu' descopera si recunoaste asta, abia atunci femeia ie fericita.
Sau... ma insel?
User avatar
KMLeon
 
Posts: 475
Joined: Mon Jan 04, 2010 12:23 pm

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82080 ] Postby Paraschiva on Thu Oct 21, 2010 6:16 pm

Da, maică, așa-i tineretu' din ziua de azi ! Pe vremea noastră... (Ah, ce-mi place clișeul ăsta, îl ador din copilărie!).

Am văzut multe femei măritate din interes, care-s comfortabile și nefericite, dar am văzut și destule femei (majoritatea) măritându-se din dragoste și multe din ele, mai ales cele care au sacrificat cel mai mult, luând-o în bot ca-n filme. Câte femei am văzut mărintându-se din dragoste și fiind tratate ca un robot menajer (că servitoare-i prea mult spus, că asta-i un om), păpușă gonflabilă și insultate, exploatate, agresate eventual și înșelate! Câte femei și-au întreținut bărbații la studii și după ce 'mnealor s-au văzut cu diploma, le-au zis că ele nu mai corespund dpdv intelectual, le-au dat un șut și s-au însurat cu alta, uitând câte sacrificii au făcut fostele soții pt. ca ei să ajungă unde sunt și neavând nici măcar bunul-simț de a le returna banii investiți!

Poate fetele astea care se mărită din interes s-au săturat de ce au văzut în familie la bunicile, mama și mătușile lor și nu mai vor să repete istoria asta. Văzând comportamentul bărbaților din familia lor și-au pierdut încrederea-n bărbați, eventual, chiar mamele și femeile din familia lor le-au învățat să-și ia bărbați bogați, măcar s-o ducă bine și ce învață în copilărie funcționează ca adevăr absolut, pe care greu va reuși să-l detecteze ca fiind relativ și să încerce să facă ceva ca să iasă din tiparul ăsta. O fată care crește într-o familie în care tatăl nu-și iubește soția, nu va avea niciodată încredere-n bărbați.

Poate cineva le-a învățat că un bărbat mai bătrân le va trata mai bine decât unu' de vârsta lor, nu poți ști, sau poate au văzut alte femei fiind tratate mai bine de bărbați mai bătrâni decât de cei tineri.

Poate chiar ele au avut relații anterioare care le-au decepționat, cu indivizi care s-au comportat rece, indiferent, egoist sau violent; unele au fost agresate sexual, chiar de tatăl lor ori alți membri ai familiei sau de prieteni de vârsta lor. Eu cunosc o fată care a fost violată de primul ei prieten și a declarat că nu se va mărita decât cu un adventist (ea nu era și nici acum, după 35 de ani nu e); s-a măritat într-adevăr cu un copil de azș, deși nu-l iubea, dar îl aprecia și spera că o va trata bine și într-adevăr, a tratat-o ca pe o prințesă.

Și nu în ultimul rând, poate-s fete sărace, care altfel n-ar avea nici o șansă în viață. Au fost fete din astea care s-au măritat din interes și ulterior s-au îndrăgostit nebunește de soțul lor, datorită modului în care le-a tratat.

Altă variantă mai nașpa și destul de frecventă e că pune unu' pervers geana pe ele și nu mai reușesc să scape de el, fiindcă el e trecut prin tot soiul de școli, de la cea dă cartier până la cea dă bișnițar sau altele mai periculoase și o șantajează și amenință cum vrea mușchii lui, iar ea, de terorizată ce-i, își pierde total puterea de a lupta, capacitatea de a raționa normal și joacă cum cântă el, inclusiv joacă rolul femeii fericite, îndrăgostite, ca să n-aibă scandal și amenințări, violență psihologică sau chiar fizică din partea lui. Câte femei au rămas o viață cu astfel de indivizi, fiindu-le teamă că vor fi omorâte sau desfigurate dacă îndrăznesc să plece, după cum au fost amenințate. Altele nu se tem de răzbunare, dar își pierd capacitatea de a lupta, sau se obișnuiesc cu răul și ori nu mai cred că există posibilitatea de a fi fericite (că fericirea-i doar pt. alții, iar ele sunt sortite suferinței), ori nu mai cred că există pe lume oameni fericiți (cineva spunea că cei care spun că-s fericiți în dragoste joacă teatru și că iubirea-i doar în filmele proaste și romanele siropoase), ori ajung la un compromis cu care se acomodează și ajung să nu-și mai dorească fericirea (gen "Toți bărbații îs la fel și cu oricare te-ai mărita, tot aia-i! Măcar ăsta aduce bani.").

Și altă variantă e nivelul IQ-ului, da' de asta chiar nu-s vinovate.

Bărbații perfecți există, numai că trebuie să-și întâlnească jumătatea, altfel, oricât ar fi de bună, inteligentă și blândă femeia cu care sunt, dacă nu-i jumătatea lor n-are cum să-i înțeleagă și să-i aprecieze la justa lor valoare - și viceversa. Din păcate, majoritatea oamenilor sunt atât de obsedați de criteriile de alegere a partenerului băgate-n cap de familie, anturaj sau mass-media, care le distorsionează sentimentele, rațiunea și instinctele, încât trec cu succes pe lângă jumătatea lor fără s-o recunoască, ratându-și viața.

Ar fi multe de spus, e un domeniu întreg care se ocupă de violența conjugală, manipularea sentimentelor, psihologia victimelor de abuz (psihologic sau sexual). Nu doresc nimănui să înțeleagă pe pielea lui ce înseamnă toate astea (consecințele fiind de lungă durată și frecvent ireversibile), dar toată lumea ar trebui să știe cam ce trăiesc persoanele abuzate, ca să știe cum să le ajute și să le înțeleagă reacțiile.
User avatar
Paraschiva
 
Posts: 480
Joined: Sat Dec 19, 2009 10:17 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82081 ] Postby Amun on Thu Oct 21, 2010 9:04 pm

E usor sa judeci daca nu ai trecut pe acolo. Prietenii curvelor au mai mult suflet in ei decat multi crestini. Te iubesc Paraschivo!
Amun
 
Posts: 36
Joined: Mon Sep 20, 2010 9:23 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82087 ] Postby KMLeon on Fri Oct 22, 2010 6:14 am

Mai. nu judecat la nimeni. Spus ca lumea intors pe dos si vrut reaparut imagine idilic si ideal asa cum trebuit sa fie. Si la mine deplans stare deplorabil in care lume trait si vrut vazut schimbat si facut cum trebuit. Brin urmare, daca femeia afurisit estem estem numai si numai din cauza la barbat. Adica barbatu' e bau-baul ala rau care a produs mutatzie de comportament si tehnik de subravietuire la femei. Atunci multumit la barbat ca femeia evoluat pe scara de la subravietuit urban si astazi secsu tare ie secsu slab si viciversa.
Paraschiva examinat competent psihologia de la devieri de combortament. Foarte frumos radiografie facut si adevarat grait.
Broblem plecat de la autoeducatzie. cand omul facut autoeducatzie, multe rele au sa disparut de la scara blanetara.
User avatar
KMLeon
 
Posts: 475
Joined: Mon Jan 04, 2010 12:23 pm

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82089 ] Postby Amun on Fri Oct 22, 2010 10:20 am

Nu ma legam de ce ai scris tu. Recomand The God Delusion celor care nu au inteles ce inseamna religia, eu o savurez prin amabilitatea Bantam Press.
Amun
 
Posts: 36
Joined: Mon Sep 20, 2010 9:23 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82092 ] Postby KMLeon on Fri Oct 22, 2010 11:50 am

Recomand si eu o carte interesanta "Who moved the stone" de Frank Morison. Cred ca se mai gaseste pe Scribid sau pe Amazon. O recomand celor care inca nu au inteles diferenta intre religie si credinta precum si legitimitatea celei de a
doua intr-un cadru concret.
pentru avansati, mai recomand si "Marturii care cer un verdict" de Josh MC. Dowell. Greu digerabil insa...eficient.
Asta ca sa echilibram balantza :)
User avatar
KMLeon
 
Posts: 475
Joined: Mon Jan 04, 2010 12:23 pm

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82100 ] Postby Paraschiva on Fri Oct 22, 2010 7:33 pm

KMLeon wrote:lumea intors pe dos si vrut reaparut imagine idilic si ideal asa cum trebuit sa fie. Si la mine deplans stare deplorabil in care lume trait si vrut vazut schimbat si facut cum trebuit.


Căsătorii din interes au fost de când e lumea, iar eu cred că în generațiile de la sfârșitul sec. XX și începutul sec. XXI, în țările în care femeile-s libere, statistic vorbind, mult mai multe femei au avut șansa să se mărite din dragoste decât în secolele trecute, când părinții hotărau pt. ele. În plus, nr. țărilor în care femeile devin libere crește - azi, chiar în multe țări musulmane fetele își aleg partenerul și pot divorța dacă nu le convine.

În secolele trecute, câte fete de 16 ani au fost măritate cu hodorogi, fiindcă așa au hotărât părinții, sau pt. ca hodorogul să-i scoată din sărăcie, ori pt. că tatăl fetei a jucat la poker averea, casa și nu i-a mai rămas decât fata, iar individul care a câștigat i-a spus că-i dă totul înapoi cu condiția să-i dea fata de nevastă. Noi ne facem cruce azi când auzim povești din astea, nu ne vine să credem că un bărbat poate fi atât de inconștient și egoist încât să facă un asemenea gest și totuși acum vreo 2 secole, asta era o situație frecventă.

KMLeon wrote:Brin urmare, daca femeia afurisit estem estem numai si numai din cauza la barbat. Adica barbatu' e bau-baul ala rau care a produs mutatzie de comportament si tehnik de subravietuire la femei.


Nu neapărat. Eu explicasem doar câteva cauze care ar duce la mutații în comportament de genul pe care l-ai amintit, dar în cea mai mare parte din căsătoriile nefericite sau eșuate, amândoi au pornit cu intenții bune, dar nu s-au potrivit sau n-au știut cum să comunice. Urmarea a fost nevrozarea ambilor parteneri. Recomand seria de cărți a lui John Gray - una de început ar fi "Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus".

KMLeon wrote:Atunci multumit la barbat ca femeia evoluat pe scara de la subravietuit urban si astazi secsu tare ie secsu slab si viciversa.


Dpdv statistic se pare că femeia-i sexul tare, pt. că are mult mai multă rezistență fizică și psihică, iar bărbatu-i sexul frumos, pt. că procentul de bărbați frumoși e mai mare decâr cel de femei frumoase.

KMLeon wrote:Broblem plecat de la autoeducatzie. cand omul facut autoeducatzie, multe rele au sa disparut de la scara blanetara.


Broblem e că prea puțini oameni se lansează din proprie inițiativă în activități periculoase ca gânditul liber și învățatul; majoritatea trebuie învățați să gândească și aici e marele pericol de a fi orientați/ manipulați după buna găsire cu cale a profesorului.
User avatar
Paraschiva
 
Posts: 480
Joined: Sat Dec 19, 2009 10:17 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82101 ] Postby Paraschiva on Fri Oct 22, 2010 8:08 pm

Amun wrote:E usor sa judeci daca nu ai trecut pe acolo. Prietenii curvelor au mai mult suflet in ei decat multi crestini. Te iubesc Paraschivo!


Aș fi curioasă câți creștini au urmat exemplul fondatorului creștinismului, de a sta de vorbă cu fetele astea, de a asculta poveștile lor, problemele și durerile lor. Cred că mulți habar n-au că cele mai multe au ajuns în prostituție pt. că n-au altă șansă de supraviețuire, de multe ori având copii de crescut al căror tată/ tați nu vor să-i ajute financiar, eventual nici să-i recunoască, ori sunt dependente de droguri și n-au cu ce să le plătească, sau provin din familii unde n-au primit nici o educație, unde eventual părinții sunt alcoolici, ori nici măcar nu-și cunosc tatăl sau sunt orfane de ambii părinți... și multe alte situații. Multe au ajuns să se drogheze pt. că nu mai suportau trauma psihică produsă de un viol în copilărie sau adolescență, ori, mai rău, de abuzuri sexuale multiple, frecvente, din partea unui membru al familiei. Altele sunt trimise la "produs" de chiar părinții, amantul sau soțul lor și dacă nu execută ordinul, ori n-au ce mânca, ori o încasează ca-n filme.
Am cunoscut fete care făceau prostituție ca să-și poată plăti studiile, pt. că n-avea cine să le ajute și voiau să învețe, știau că au cap și pot ajunge-n câțiva ani în altă poziție socială și voiau cu orice preț să iasă din mizerie.

Cele mai multe și-au pierdut atât de mult încrederea în oameni, mai ales în bărbați, fiindcă prea puțini din bărbații care le utilizează se comportă omenește. Am citit într-o carte de psihologie masculină, scrisă de 3 bărbați, că motivul pt. care bărbații se duc la prostituate, deși aceleași lucruri le-ar putea face și cu nevestele sau amantele lor și chiar mult mai de calitate, e că din când în când, unii bărbați (ăia care le frecventează) simt nevoia să se comporte animalic, așa cum nu au dreptul acasă: să nu mai fie politicoși, să nu mai vorbească frumos, să spună toate porcăriile, să nu mai fie nevoiți să deschidă portiera, să nu mai ofere flori, să nu se mai controleze, să nu aibă grijă ca partenera să fie satisfăcută, etc.

Oare de ce biserica nu organizează un departament pt. susținerea femeilor cu probleme (victime de abuz sexual, violență conjugală, dependente de droguri, prostituate, etc.)?

Cum se zice în egipteană "îs moartă după tine"?
User avatar
Paraschiva
 
Posts: 480
Joined: Sat Dec 19, 2009 10:17 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82112 ] Postby nehustan on Sat Oct 23, 2010 11:45 am

Apucaturi


Paraschivo ,tu in toate'ti
Dai aportul ca ,,ai parte,,
Si o faci ca nimeni altul...,
Poate-asa vrea prea -Inaltul!

Mama ,dar a doua parte
Din cele din post postate,
'Ti zic si tie ce-am gandit,
Parca'npiele ...le ai trait!!

Mai ales vorbind de-o,,boala,,
De nuanta...animala!
Nu te-as pune-acum sa juri,
Ca n am si...apucaturi!!
nehustan
 
Posts: 1042
Images: 0
Joined: Sat Sep 26, 2009 10:44 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82114 ] Postby Amun on Sat Oct 23, 2010 2:05 pm

Insa cand nu intelegi despre ce e vorba si-ti arunci parerile pe apa sambetei (in acord cu cat te duce capul) e inevitabil sa inteleg unde te trage pe tine ata. :))
Amun
 
Posts: 36
Joined: Mon Sep 20, 2010 9:23 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82115 ] Postby Paraschiva on Sat Oct 23, 2010 4:20 pm

nehustan wrote:Apucaturi

Mama ,dar a doua parte
Din cele din post postate,
'Ti zic si tie ce-am gandit,
Parca'npiele ...le ai trait!!


Nu-i nevoie să le trăiești "în piele" ca să te doară pt. alții, e nevoie doar să asculți oamenii care au nevoie să-și spună păsul sau măcar să citești și să vizionezi filme și documentare pe subiectul ăsta și să-ncerci să-ți imaginezi cum ar fi să mergi în papucii lor. Eu personal n-am avut neșansa de a trăi asemenea nenorociri, dar nu consider că am vreun merit pt. asta, doar m-am născut și am trăit într-un context favorabil - oricine poate ajunge aici, nimeni să nu se creadă imun, oricine poate trece pe acolo dacă se naște într-un context nenorocit. Aș prefera să mor decât să îndur asemenea traume, dar poate ele au instinctul de conservare mai puternic decât al meu și preferă să fie traumatizate decât să moară. Cine-s eu ca să le judec? Există destulă literatură, dramă și operă pe tema asta - doar 2 exemple:

- "Mizerabilii" de Victor Hugo: Fantine ajunge prostituată ca să-și întrețină copilul făcut de un golan care a păcălit-o când era inocentă și apoi a lăsat-o, iar la moartea ei, singurul care s-a găsit să aibă milă de copil și să-l crească, a fost Jean Valjean, cel care a intrat în închisoare pt. că furase o pâine, nu pt. el, ci pt. copilul bolnav al surorii lui.
http://www.youtube.com/watch?v=-Jo4FvpN3_g

- "Gone with the wind" de Margaret Mitchell: personaj secundar: o adolescentă e sedusă de un golan bătrân și expert (Rhett Buttler jucat de Clarck Gable în ecranizarea după roman) și în urma distrugerii reputației, fiind alungată de acasă și având un copil, nu are alt mijloc de a supraviețui decât prostituția; fiind inteligentă, pune pe picioare o afacere - un bordel; singura femeie morală și onorabilă care îi era prietenă și o ajuta era Melanie Hamilton, de o bunătate nepământeană; în schimb Scarlett O'Hara, care nu știa ce să mai inventeze să-i fure soțul Melaniei, o trata pe patroana bordelului cu același dispreț ipocrit superior ca și celelalte femei "onorabile" și "creștine". În final, onorabila și prea-morala Scarlett se mărită cu Rhett Buttler, cel care-i distrusese viața fetei ăleia și care acum se îmbogățise din contrabanda făcută în timpul războiului... fiindcă cine seamănă se adună. Chiar măritată cu el fiind, tot încerca să pună mâna pe soțul Melaniei, motiv pt. care Rhett, rănit în orgoliul lui de soț, întețește vizitele la prietena lui, patroana bordelului.

...aoleu, exemplele astea nu erau din "Mărturii"...

nehustan wrote:Mai ales vorbind de-o,,boala,,
De nuanta...animala!
Nu te-as pune-acum sa juri,
Ca n am si...apucaturi!!


Maică, ești liber să fii diferit ! Noi te iubim oricum, indiferent de sex și ce faci cu el, orientare sexuală, naționalitate sau religie. :lol:
User avatar
Paraschiva
 
Posts: 480
Joined: Sat Dec 19, 2009 10:17 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82117 ] Postby Amun on Sat Oct 23, 2010 7:58 pm

Paraschiva wrote:
Maică, ești liber să fii diferit ! Noi te iubim oricum, indiferent de sex și ce faci cu el, orientare sexuală, naționalitate sau religie. :lol:


E inclinat sa judece pe altii ca orice crestin credincios dar totusi e prietenul nostru nu? ;)
Amun
 
Posts: 36
Joined: Mon Sep 20, 2010 9:23 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82120 ] Postby nehustan on Sun Oct 24, 2010 12:17 pm

..banuieli neintemeiate!


Mi-a stat inima la loc
Ca viata ti-e cant si joc,
Sentimentu-n van nu-ti este
Particica din poveste!

Eu intrai la banueli..,
Ca iesit din randuieli
Tii la pieptu- ti un iubit
Cu naravuri din Egipt!!
nehustan
 
Posts: 1042
Images: 0
Joined: Sat Sep 26, 2009 10:44 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82130 ] Postby georgepopescu81 on Tue Oct 26, 2010 8:22 am

ele vor un baiat frumos care sa se gandeasca numai la ele sa stea cu ele si sa le acorda foarte multa atentie :P:P
georgepopescu81
 
Posts: 6
Joined: Tue Oct 26, 2010 8:09 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #82153 ] Postby nehustan on Fri Oct 29, 2010 3:44 pm

Ei as,baiat frumos..,eu cred ca ele vor doar fotbalisti...,,este,,mai...batosi...in buzunare!
Genul ,,mut,,este foarte cautat!
nehustan
 
Posts: 1042
Images: 0
Joined: Sat Sep 26, 2009 10:44 am

Re:

[ #87585 ] Postby Akeelah on Sat Jan 30, 2016 2:34 pm

unique_L wrote:Imi place intrebarea! Si pt ca imi place asa de mult am sa pun si eu aceeasi intrebare, numai invers.

In calitate de fata sa vreau sa dau cateva raspunsuri. Bineinteles vb in dreptul meu.
Deci, un baiat ar trebui sa fie atragator pt o fata, nu trebuie sa arate ca brad pitt, sa fie cine-stie ce fat frumos, dar sa se ingrijeasca, sa fie stilat si sa miroase bine... mmmmhhhh... baieti daca va imparfumati sa stiti ca aveti multe puncte in plus :wink:
Sunt unele trasaturi de caracter absolut necesare, de ex. sa stie sa asculte si sa fie interesat de ceea ce spune fata (sau macar sa se prefaca in asa fel ca asculta incat fata nu observa :) ). Ceea ce e f. important este tandretea. Felul cum o priveste, cum o atinge, cum ii vb.. multor fete le plac relatiile de "moda veche", stiti la ce ma refer. Nu va grabiti, si nu ziceti din prima saptamana "te iubesc" ca nu o sa va creada.
Un baiat ar trebui sa fie si ocrotitor, sa stii ca nu trebuie sa iti fie frica, atunci cand esti cu el.
Ceea ce am mai observat la baieti, este ca in compania prietenilor lor se comporta altfel cu prietena lor, decat atunci cand sunt doar cu ea. Baieti, fiti naturali, si nu va schimbati comportamentul in functie de anturaj.
Hmmm.. ce ar mai fi.. cred ca nu e nevoie sa zic de sinceritate si fidelitate, asta ar trebui sa fie de la sine inteles. Si mai sunt, dar nu mai zic sa nu se supere miachi :lol:


Mda, e buna chestia cu cel de ''moda veche''. Astia modernizati sunt parca trasi toti la xerox! Si parca sunt din plastic!! Sa ma explic: toti cu parul cu gel ''creasta'', cu casti in urechi, tricouri stramte, blugi, masini (cat mai smekere), telefoane ultimul model, mesteca guma, flirteaza, atc. Nu mai gasesti din pacate azi unul original, care iese din turma, CREDINCIOS lui Dumnezeu si principiilor, smerit, bland, de la tara, care sa iubeasca batranii si animalele, sa ii placa munca de la tara, dar in acelasi timp sa arate a barbat (nu sa fie supermodel!! Nu conteaza cum arata numai sa arate a barbat (ideal sa nu fie mai scund decat tine, sa nu fie slabanog, sa fie nebarbierit si cu par pe cap mare si ciufilit :P ), si sa aiba o meserie/ocupatie de barbat (nu ca de ex. farmacist, asistent, vanzator, invatator sau croitor. Ci ideal - constructor, sofer, muncitor la caile ferate, electrician, minier, sau alta ocupatie care cere munca fizica....asa de bine le saade!!! Ii face mai masculini...:P. ). PS: asa de bine le sta baetilor cu, cravata si costum....e ceva a lor....masculin :) Fetelor, spuneti-mi daca nu v-ar place un baiat asa ?
Daca Dumnezeu nu exista dar tu crezi in El, nu ai pierdut nimic. Dar daca El exista defapt, si tu nu crezi in El, ai pierdut totul.....:(
User avatar
Akeelah
 
Posts: 33
Joined: Fri May 27, 2011 11:44 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #87616 ] Postby nehustan on Fri Mar 11, 2016 3:49 pm

"sinceritate..."


---Sa ma prefac ca ascult...,
poi asta e proba -de cult,
De cand ma stiu yo cu mine,
Ne-am prefacut cel mai bine...!!
nehustan
 
Posts: 1042
Images: 0
Joined: Sat Sep 26, 2009 10:44 am

Re: Ce isi doresc fetele de la un baiat?

[ #87634 ] Postby Dragano on Thu May 26, 2016 12:42 pm

Cu biblia subsuoara sa tot minti o surioara, ba vrea luna de pe cer, ba ea vrea si stelele, numa sincer sa nu fi ca incep belelele...
Antrenor de preoti hard core si semizei
User avatar
Dragano
 
Posts: 85
Images: 0
Joined: Sat Nov 17, 2012 12:06 pm

Previous

Return to El & Ea

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron