Ellen G. White - PROFET FALS!?

Discutii despre religie, teologie, doctrine, etc.

Moderators: nouneim, eliade22, eddieconst

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87305 ] Postby Ghiocel on Fri Sep 11, 2015 7:39 pm

Gabriy'el wrote:Davie draga daca despre tine e vorba, fa un lucru bun si tu odata in viata ta si spune-mi direct ca sa te las in pace. Oricum o sa te las curand. Arata ca esti si tu om, macar odata.
Nu stiu despre cine vorbesti. Deci, din nou, daca spui ca ai intrat in subiect deja, spunemi o profetie a lui Ellen White (fara sa ma fortezi sa-i citesc scrierile). Poti?
User avatar
Ghiocel
 
Posts: 78
Joined: Sun Aug 30, 2015 6:51 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87306 ] Postby Gabriy'el on Fri Sep 11, 2015 7:43 pm

Ajuta-ma sa vad in ce fel ar putea fi dialogul asta cu tine constructiv daca iti dau exemplul cerut? Tu mi-ai recunoscut deja indirect ca nu i-ai citit scrierile si nici nu vrei sa le citesti. Bun. Eu iti dau un exemplu din ceea ce ceri si tu ce urmeaza sa faci? Cum verifici ca exemplul meu e real sau fals? Ma improsti iar cu copy paste de pe siteurile ale dragi tie si zici ca ai demonstrat problema sau cum?
Un stramos de-al nostru, din preistorie, sta in fata unei pietre. Se uita la ea, o intoarce pe toate fetele si, dupa citeva clipe de gindire, ii zice: "Bai, nene, dar necioplita mai esti!". Iulian Tanase

http://www.snafu.ro/
User avatar
Gabriy'el
 
Posts: 3032
Images: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 2:07 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87307 ] Postby Ghiocel on Fri Sep 11, 2015 7:48 pm

Gabriy'el wrote:Ajuta-ma sa vad in ce fel ar putea fi dialogul asta cu tine constructiv daca iti dau exemplul cerut? Tu mi-ai recunoscut deja indirect ca nu i-ai citit scrierile si nici nu vrei sa le citesti. Bun. Eu iti dau un exemplu din ceea ce ceri si tu ce urmeaza sa faci? Cum verifici ca exemplul meu e real sau fals? Ma improsti iar cu copy paste de pe siteurile ale dragi tie si zici ca ai demonstrat problema sau cum?
Bine atunci. Sa lasam deocamdata profetiile pentru ca nu ai de unde sa le scoti pentru ca nu sunt! Argumentul asta a inceput cand ai decis sa acuzi Biserica Ortodoxa de paganism, iar pe voi (bine mersi) v-ati catalogat a fi crestini autentici. Stiu ce se predica in Biserica Adventa asa ca nu ma prosti pe mine cu ramasite si grupari de ici si colo. Voi va socotiti ramasita! poate nu toti dintre voi, dar ramasita va fi doar dintre voi. Nu incerca sa ma contrazici ca am sa ma duc sa caut pe google si iti aduc text scris de Ellen White.

Uite, intrebarea mea este asta, Daca Ortodoxii sunat pagani, atunci Adventistii ce sunt? (si de ce?)
User avatar
Ghiocel
 
Posts: 78
Joined: Sun Aug 30, 2015 6:51 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87308 ] Postby Ghiocel on Fri Sep 11, 2015 7:55 pm

Eu am plecat ca mi s-a facut somn. Pe maine.
User avatar
Ghiocel
 
Posts: 78
Joined: Sun Aug 30, 2015 6:51 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87309 ] Postby Gabriy'el on Fri Sep 11, 2015 7:55 pm

Probabil primul post in care esti cat de cat onest cu ceea ce faci pe aici. Dupa ce mi-ai cerut de x ori sa iti dau exemplu de profetie, cand te pun fata in fata cu finalitatea rationala a cererii recunosti si tu ca nu te intereseaza de fapt ci tu ai ideile tale. E bine si asta. Dupa lupte "greco-romane" vii si tu de acasa.

Continui sa fii foarte sincer vad expunand pe de-a-ntregul bagajul enorm de prejudecati despre orice inseamna adventism: Stiu ce se predica in Biserica Adventa asa ca nu ma prosti pe mine cu ramasite de ici si colo.

Perfect!
Tu stii desi dovedesti prin propriile cuvinte ca nu stii nimic(ai respins direct si frontal simplal recomandare de lectura integrala a unei carti scrise de EGW ) si ca esti rob al propriilor prejudecati achizitionate cine stie cand si de unde. Atunci la ce rost discutia asta? Sa vorbim de dragul de a vorbi? Nu, multumesc. Numarul ala mare de postari de la profil iti arata ca am deja prea multa uzura in astfel de situatii. Noapte buna! Numai bine iti doresc!
Un stramos de-al nostru, din preistorie, sta in fata unei pietre. Se uita la ea, o intoarce pe toate fetele si, dupa citeva clipe de gindire, ii zice: "Bai, nene, dar necioplita mai esti!". Iulian Tanase

http://www.snafu.ro/
User avatar
Gabriy'el
 
Posts: 3032
Images: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 2:07 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87310 ] Postby Ghiocel on Sat Sep 12, 2015 7:26 am

Gabryi’el wrote:Probabil primul post in care esti cat de cat onest cu ceea ce faci pe aici.
Cum ti-am spus amice. Ceva nu e in regula cu tine. Nu stiu care e problema ta. Am cercetat o duzina de topicuri de aici, care nu le-ai inceput tu si ghici ce am gasit? Tu esti foarte agresiv cu toata lumea si ataci persoana in loc sa discuti subiectul. Eu credeam ca sunt singurul. Acum ma simt mai bine. Probabil ca nu ai avut o copilarie fericita sau nu stiu, dar incerci sa te autocompensezi pentru ceva anume (nu stiu ce), prin modul agresiv in care ataci fiecare persoana aici.
Nu poti nega faptul ca ti-am vorbit foarte frumos de la bun inceput, iar daca tu nu poti vedea, atunci roaga pe cineva sa citeasca dialogul si va putea agrea ca m-ai atacat si m-am abtinut pina nu m-am mai abtinut. Daca intri in dialog atunci argumenteaza ca unul care se crede destep (si este evident ca te crezi). Daca nu, atunci dute domnule si vezi-ti de treaba. Nu are nimeni nevoie de balamuc.
Cu toate astea spuse, am sa inchei circul asta cu tine si am sa discut "Criza Adventista este fara iesire" a pastorului Iacob Coman. Predica “Gura Mincinosilor si Urechile Surzilor” poate fi vizionata pe Vimeo https://vimeo.com/84736549 iar cei care ati ascultat-o deja stiti despre ce e vorba. Adevarata predica incepe pe la minutul 26.

Nu stiu ce simt adventistii, dar mie mi-a placut foarte mult acest videoclip! Multumesc colegului care l-a afisat. Un adevărat cadou pentru cei care cauta adevarul in Biserica Adventista. Multi dintre voi poate ganditi despre domn profesor Coman „ca un pastor sa vorbeasca asa, este impardonabil”. Impardonabil sa te iei de tagma intangibila a popimii azs. A vorbi cam in acelasi ton cu profetul Ezechiel despre pastori devine pentru adventisti „o insulta adresata intregii Bisericii”. Cum sa indraznesti „mojicia” de a spune verde in fata ca pastorii lui Israel de pe vremea lui Ezechiel nu erau sensibil mai breji decat pastorii azs, si nu numai, de azi ? Ma face sa zambesc cum unii spalati pe creier chiar mai indraznesc sa sara „in apararea privilegiilor” boierimii azs – vorba unui baron local vandut de pe vremea lui Tepes.

Ca incheiere, am o intrebare:
Poate un adevar despre cineva sa fie socotit barfa? De exemplu, Pavel i-i scrie lui Timotei despre o alta persoana, care nu era de fata. „Alexandru, caldararul, mi-a facut mult rau.” L-a barfit Pavel pe Alexandru? Cum se poate interpreta aceasta? Unii poate vor spune ca e obraznicie, ca in ziua de azi daca-i spui cuiva adevarul, te acuza ca esti obraznic. Poate adevarul fi interpretat ca atac la Biserica – desigur ca da, doar in incinta Azs.
Multumesc anticipat celor care ma vor lamuri.
User avatar
Ghiocel
 
Posts: 78
Joined: Sun Aug 30, 2015 6:51 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87311 ] Postby Gabriy'el on Sat Sep 12, 2015 12:08 pm

Draga omule eu in schimb nu ma mir de tine, pentru ca pe forumul asta ramane scris ce a scris fiecare. Te anunt ca am avut o copilarie fercita si normala si ca nu compensez absolut nimic. Sunt doar tipul de om care nu rezista prea mult timp ca bataie de joc in fata nedreptatii arogantei.

Am sa fac un mic rezumat a discutiei noastre initiale, desi dupa experienta mea cu tine sunt slabe sanse sa citesti mai mult de 2 randuri din orice postare a mea.
Reciteste te rog conversatia noastra de la topicul "pastorul adventist". Pana sa se rupa filmul ti-am vorbit normal cum vorbesc cu toata lumea. Ti-am atras doar atentia sa lasi aroganta de cateva ori pentru ca incepusei cu replici "vrei sa te cred doar pentru ca te-a botezat cineva ca pe ingerul Gabriel?", ceea ce nu isi avea rostul. Ba mai mult desi faceam eforturi sa iti explic situatia, faptul ca m-am interesat de respectivul individ presupus pastor adventist tu ignorai tot si imi dadeai replici naucitoare de genul "dar pe secretarul asociatiei ortodoxe l-ai contactat"? Am ignorat prostia din astfel de replici si am continuat sa iti explic nu doar ca nu era de datoria mea sa fac acest lucru, dar ca, desi nu era de datoria mea voi face si acest lucru daca ma ajuti cu adresa mitropoliei respective. Ti-am mai explicat mura in gura ca inclusiv BOR nu are competenta necesara decat pe baza unor documente din administratia BAZS, de a dovedi daca acesta ar fi fost pastor sau nu. Ignor din nou din partea ta. Ai spus ce ti-a trecut prin cap sa te afli in treaba.

Alte exemple de "seriozitate" a propriei persoane in dialog:

1. Eu iti explicasem deja ca sunt de acord ca nu e nimic ofensator. Tu mai jos reveneai si scriai din nou :
Ghiocel wrote:Mai ales cand tu te simti ofensat ca un pastor crestin adventist ar comite un asemenea act si ar lepada credinta dreapta a adventismului cu cea pagana a ortodoxiei crestine?

Deci eu spun ca sunt de acord ca nu e nimic ofensator(da, asta spusesem deja cateva postari mai sus - reciteste conversatia! ) iar tu continui sa imi spui ca ma simt ofensat. Inca o dovada clara ca nu esti nici macar dispus sa citesti, doar sa citesti atent ce scriu.

2. Ai continuat sa insisti ca am gresit corectandu-te la capitolul ofensabil-ofensator. Te-am rugat mai tarziu sa imi spui unde e greseala, sau cel putin sa imi explici ce inseamna ofensabil in comparatie cu ofensator. Daca acuzi ca omul greseste - esti dator sa explici in ce greseste, si evident cu probe cu dictionare cu un lexicon ceva nu cu pareri personale. De opinii e plina lumea. Apropo, nu am gasit cuvantul OFENSABIL nici macar in dictionarul explicativ produs de academia Romana pe care il am acasa. Daca ai alt lexicon mai bun la indemana te astept cu o explicatie mai ales ca m-ai corectat repetat aici. Ma rog nu doar m-ai corectat, mai tarziu cand capul iti ardea rau m-ai facut si bou si ghiţăl. Stiu, pare ca ar fi logic sa existe acest cuvant. Uite ca nu exista. Cel putin nu in DEX-ul care il am pe acasa.

3. Inca un exemplu de citire neatenta, sau acum chiar cred ca rau intentionata pentru ca se tot repeta la fiecare postare:
Ghiocel wrote:Deci in concluzie, nu exista "doar crestinism". Exista crestinism ortodox, crestinism adevntist, crestinism baptist, crestinism penticostal, samd. Altfel ar merge toti la aceiasi biserica, ar studia aceiasi doctrina, ar avea aceleasi valori - dar nu au. Ai priceput acum?

Unde spusesem eu ca exista "doar crestinism" ?Evident NICIUNDE chiar din propriile mele postari din care tu citasei deja:
Gabriy'el wrote:Crestinism ortodox vs crestinism adventism (desi eu prefer simplu numele de crestinism, dar fie)

Tot ce spusesem in paranteza e ca eu as prefera doar numele de crestinism, ba mai mult am specificat "DAR FIE", adica de dragul discutiei eram dispus sa merg inainte cu notiunile asa cum le-ai formulat tu. De unde pana unde se poate citi in replica mea EXISTA "DOAR CRESTINISM"? Doar de o minte necurata si pusa pe rastalmacirea cuvintelor interlocutorului!

4. Inca o dovada de citire proasta de data asta a unei replici foarte scurte:
Ghiocel wrote:Vad ca incepi sa fii obraznic. Am sa-ti dau un raspuns sincer pentru ca mi-ai cerut sa fiu sincer.
Nu, am mai multi de 15, dar am un fiu care a avut 15 ani si el putea dialoga mai coerent ca tin

Eu spun ca eu "intreb sincer" tocmai ca sa subliniez ca nu intreb cu obraznicie, tocmai ca sa atrag atentia ca intrebarea nu e adresata in batjocura iar tu ignori chiar lucrul de care incercam sa ma feresc : "Vad ca incepi sa fii obraznic" - dupa care imi trimiti o replica stupida TOT BE BAZA UNEI CITIRI NEATENTE care ma loveste direct in moalele capului : "pentru ca mi-ai cerut sa fiu sincer", lucru pe care eu, evident, nu il cerusem niciunde.

Eh dupa toate exemplele de mai sus in care pur si simplu ai refuzat cu nesimtire sa citesti atent ce scriu, si sa nu mai imi spui ce nu scriu din propriile replici inca ti-am raspuns normal desi nu meritai. Ba inca in aceeasi postare incercam retoric sa iti gasesc circumstante atenuante, ca o fi din cauza ca vorbim doar prin scris, ca x , ca y.

Un om onest ar fi incercat sa reciteasca ce scrie el ce scrie celalalt. Ar fi incercat sa ia aminte si macar si daca nu recunosti greseala macar sa nu o mai repeti.
Reactia ta: m-ai facut indirect pe moment prost.
Reactia mea - din nou INCA CU CALM te-am rugat sa participi la dialog , sa CITESTI CE SCRIU aratandu-ma dezamagit de modul in care participi la dialog. Incercand inca sa vad din partea ta dorinta de dialog desi aceasta era inexistenta in urmatoarea postare incep sa iti explic cu versete biblice intelegerea mea cu privire la ideea pe care ai mentionat-o despre importanta BO cateva postari mai sus. Din nou, replica in care ti-am vorbit normal si pe subiect.

Si de aici s-a rupt filmul complet. Ai inceput cu : te-a scapat mata-n cap cand erai mic, retardat, zapacit, buimacit , drogat, si restul de injurii pana la injuraturi de mama care au continuat pentru ca deh, asta iti e caracterul. Ba inca nu te-ai oprit la injurii ai trecut la amenintari fizice efectiv pentru ca se stie, pe net din spatele tastaturii e usor sa rupi capete, sa dai dosuri de palme, etc. Si cica eu sunt agresiv :))))))))

Asadar, omule, nu, lucrurile nu sunt chiar cum le visezi ca au fost. Agresivitatea nu a inceput de la mine ci de la mintea ta bolnava de ura impotriva adventistilor. Stai linistit insa, forumul asta e destul de parasit, si suntem doar noi doi in principiu pe aici. Moderatorii de asemenea sunt inexistenti poti spui orice iti vine la gura ca nu o sa se intample nimic. Singura forma de protest pe care o am cu tine sau cu altul cu mintea bolnava e ca ma voi retrage la un moment dat plictisit de jigniri.

P.S Imagineaza-ti pentru un moment cat de hilara e situatia. Nu poti citi corect 3 cuvinte din ce scrie interlocutorul de ura ce o ai impotriva adventistilor. Cel mai probabil nu ai citit nici macar o carte scrisa de EGW. Dar stii exact cu ce se mananca adventismul, ai inteles perfect si ce a spus Coman in predica respectiva si vrei si un dialog serios despre darul profetic in persoana EGW. Trebuie sa imi lipseasca orice respect sau demnitate fata de propria persoana sa intru intr-un astfel de dialog si sa am vreo asteptare sperand sincer ca e constructiv in vreun fel.
Un stramos de-al nostru, din preistorie, sta in fata unei pietre. Se uita la ea, o intoarce pe toate fetele si, dupa citeva clipe de gindire, ii zice: "Bai, nene, dar necioplita mai esti!". Iulian Tanase

http://www.snafu.ro/
User avatar
Gabriy'el
 
Posts: 3032
Images: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 2:07 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87313 ] Postby Ghiocel on Sat Sep 12, 2015 2:00 pm

Din nou, discutia trebuie sa se invarta in jurul tau, nu in jurul topicului. Dar probabil ca te doare ca ai lasat o impresie proasta aici pe forum. Nici o problema, dupa postarea asta se va inrautati.

Gabryi’el wrote:Ti-am atras doar atentia sa lasi aroganta de cateva ori pentru ca incepusei cu replici "vrei sa te cred doar pentru ca te-a botezat cineva ca pe ingerul Gabriel?"
Ai uitat sa adaugi ca tu ai mentionat ca numele crestine au un subinteles biblic (mai precis ai spus ca
Referitor la nume ca bun crestin MAI ALES ORTODOX ar trebui sa iti aduci aminte ca numele defineste caracterul din perspectiva Biblica.
, iar mesajul meu pe care mi l-ai afisat mai sus ("vrei sa te cred doar pentru ca te-a botezat cineva ca pe ingerul Gabriel?"), a fost doar o parte raspunsul meu, dar bineinteles cum tu nu esti nimic altceva decat un escroc mucos adventist, ai omis partea la care nu mi-ai raspuns inca! Ti-am raspuns ca doar numele date evreilor in Vechiul Testament erau cu subinteles si aveau o semnificatie. La noi nu se intampla aceleasi lucruri. Hai sa spunem ca doar cateva nume personale au atributie biblica dar ele nu au nici un subinteles biblic si ele nici macar nu sunt de origine crestina! Gabriel nu este un nume original crestin. Ti-am cerut sa-mi explici ce inseamna numele Catalin, Marcel, Viviana si Luminita. Nu mi-ai raspuns pentru ca nu aveai ce. Pentru ca oricare raspuns ai aduce, nu va ascunde faptul ca esti un dobitoc increzut care nu stie despre ce vorbeste, dar pentru ca esti adventist, ingamfarea asta care provine de la maimutoiul vostru de profet v-a molipsit pe toti! Te intreb din nou, probabil ca a zecea oara; raspunde acuma, ce inseamna numele Catalin, Marcel, Viviana si Luminita. ce insemnatate biblica au aceste nume?

Gabryi’el wrote:Ba mai mult desi faceam eforturi sa iti explic situatia, faptul ca m-am interesat de respectivul individ presupus pastor adventist tu ignorai tot si imi dadeai replici naucitoare de genul "dar pe secretarul asociatiei ortodoxe l-ai contactat"? Am ignorat prostia din astfel de replici si am continuat
Nu stiu daca tu ai copii. Sa presupunem ca ai. Daca copiii tai vin la tine, amandoi plangand si amandoi dau vina pe celalat. Ce faci? Il crezi pe cel mai frumos? pe cel mai mic? pe cel favorit? si il pedepsesti pe celalat fara sa investighezi? Le ceri amanunte de la amandoi si apoi, tu fiind persoana matura, decizi cine este vinovat. Tu in schimb, ai cercetat cu biserica ta si ce ti-au spus ei ai luat-o de buna! Dupa cum ai vazut si tu in predica lui Coman (https://vimeo.com/84736549), el singur a afirmat ca conducerea voastra e plina de mincinosi (si de surzi ca tine). Asta este o alta dovada ca esti dezichilibrat mental si ai creierul spalat. Cand e vorba de biserica ta ti-ai pus ochelarii de cal si nu esti capabil de a judeca normal. Vezi doar dreptatea ta.

Gabryi’el wrote:Am ignorat ... astfel de replici si am continuat
Motiv pentru care te-am numit imbecil.

Gabryi’el wrote:1. Eu iti explicasem deja ca sunt de acord ca nu e nimic ofensator. Tu mai jos reveneai si scriai din nou :
Ghiocel wrote:Mai ales cand tu te simti ofensat ca un pastor crestin adventist ar comite un asemenea act si ar lepada credinta dreapta a adventismului cu cea pagana a ortodoxiei crestine?

Deci eu spun ca sunt de acord ca nu e nimic ofensator(da, reciteste conversatia! ) iar tu continui sa imi spui ca ma simt ofensat. Deci inca o dovada clara ca nu esti nici macar dispus sa citesti, doar sa citesti atent ce scriu.
Tu, din lipsa de argumente legitime, te-ai legat de ce ai putut sa te legi. De un cuvant pe care desi l-ai inteles ai decis sa-l contenstezi in paranteza, bineinteles, dupa cum am spus deja, din lipsa unor argumente autentice te-ai legat si tu de ce-ai putut sa te legi.

Gabryi’el wrote:Uite ca nu exista. Cel putin nu in DEX-ul care il am pe acasa.
Bun, deci ma bucur ca in sfarsit ai ajuns la o concluzie lucida; ca DEX-ul care-l ai tu in casa, nu-l contine. Esti un psihopat. La cei aproape 60 de ani ai mei, inca nu am mai intalnit pe nimeni atat de preocupat de a castiga un argument doar pentru a castiga un argument!

Gabryi’el wrote:Unde spusesem eu ca nu exista "doar crestinism" ?Evident NICIUNDE chiar din propriile mele postari din care to citasei deja:
Gabryi’el wrote:Crestinism ortodox vs crestinism adventism (desi eu prefer simplu numele de crestinism, dar fie)
Daca preferi doar “crestinism” in loc de crestinism ortodox si crestinism adventist inseamna ca nu faci o deosebire intre una si alta. Nu trebuie neaparat sa scrii ca “nu exista doar un singur fel de crestinism". Daca crestinismul tau de doctrina adventista este la fel ca si crestinismul celuia care este de doctrina ortodoxa, atunci de ce ii numesti pagani? Apropos, intrebare care ti-am adresat-o de zece/unspe ori deja si nu ai raspuns pentru ca iti expune imbecilitatea!!!

Gabryi’el wrote: 4. Inca o dovada de citire proasta de data asta a unei replici foarte scurte:
Ghiocel wrote:Vad ca incepi sa fii obraznic. Am sa-ti dau un raspuns sincer pentru ca mi-ai cerut sa fiu sincer. Nu, am mai multi de 15, dar am un fiu care a avut 15 ani si el putea dialoga mai coerent ca tine

Eu spun ca eu "intreb sincer" tocmai ca sa subliniez ca nu intreb cu obraznicie, tocmai ca sa atrag atentia ca intrebarea nu e adresata in batjocura iar tu ignori chiar lucrul de care incercam sa ma feresc : "Vad ca incep sa fii obraznic" - dupa care imi trimiti o replica stupida TOT BE BAZA UNEI CITIRI NEATENTE care ma loveste direct in moalele capului : "pentru ca mi-ai cerut sa fiu sincer", lucru pe care eu, evident, nu il cerusem niciunde.
Ti-am spus, tu esti or drogat ori beat, ori te-a scapat mata-n cap din varful scarilor si ai luat fiecare treapta in cap pina ai ajuns jos la parter. Am sa presupun ca esti cazut in cap si am sa-I explic cum ii explici unui prost, poate in copilaria ta "fericita", parintii nu ti-au explicat anumite lucruri esentiale. Daca te consideri un om respectabil, nu poti pune o astfel de intrebare pentru ca ea insinueaza incapacitatea interlocutorului. De asta ti-am spus ca daca eram fata in fata ti-as fi carpit cateva perechi de palme ca ai fi umblat uitandu-te in stanga pentru vre-o saptamana, doua! Cand ii spui cuiva “Sincer te intreb, ai 15 ani?” e la fel cum ai intreba “Esti tampit domnule?”. Bineinteles daca interlocutorul tau nu este un minor de -15 ani, dar cand m-am inregistrat aici, a trebuit sa confirm ca nu sunt minor. Deci minorii nu au voie aici si tu din oficiu ar fi trebuit sa realizezi ca nu sunt un minor. Bineinteles ca nu ai fost capabil sa analizezi problema atat de amanuntit si te-ai rezumat la o insulta. Ti-am raspuns si eu dupa cum ai m-ai intrebat.

Gabryi’el wrote:Un om onest ar fi incercat sa reciteasca ce scrie el ce scrie celalalt. Ar fi incercat sa ia aminte si macar si daca nu recunosti greseala macar sa nu o mai repeti.
La fel cum toate argumentele intre tine si restul forumistilor pe care le-am citit, din punctul tau de vedere, problema nu e niciodata cu tine. Eu inteleg ce scrii tu (dupa cum vezi mai sus), dar problema nu e cu mine cum crezi tu. Sincer iti spun acum ca eu ma indoiesc ca tu intelegi ceea ce scrii aici. Intelegi? Sau golesti de pe google si umpli aici?

Gabryi’el wrote:P.S Imagineaza-ti pentru un moment cat de hilara e situatia. Nu poti citi corect 3 cuvinte din ce scrie interlocutorul de ura ce o ai impotriva adventistilor. Dar ai inteles perfect si ce a spus Coman in predica respectiva si vrei si un dialog serios despre darul profetic in persoana EGW. Trebuie sa iti lipseasca ceva rotita sa intri intr-un astfel de dialog si sa speri ca e constructiv in vreun fel.
Dupa cum observi, eu iti raspund intotdeauna la toate intrebarile tale, pe cand tu nu. Fa-mi o favoare. Da-mi pace pentru ca nu am nici o placere a dialoga cu tine despre persoana ta sau despre persoana mea. Bine? Multumesc anticipat.
User avatar
Ghiocel
 
Posts: 78
Joined: Sun Aug 30, 2015 6:51 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87315 ] Postby Gabriy'el on Sat Sep 12, 2015 2:18 pm

Un proverb romanesc zice asa: Fiecare greșește, dar numai prostul repetă greșeala.
Ai scris mult si nu ai spus nimic. Lasand orice deoparte ti-am dat 4 exemple in care nu ai fost in stare sa citesti ce scriu. SA CITESTI omule nu sa accepti. Doar sa citesti. Ai 60 de ani degeaba. Au trecut anii peste tine cum trece trenul in gara cand nu opreste.

Da orbule, cand ai 60 de ani si nu esti in stare sa citesti ce scrie celalat inseamna ca esti pur si simplu incorigibil. Esti ca prostu ala care urla de pe margine acum cateva saptamani la Alba Iulia cand Liiceanu explica ceva cu bun simt publicului. Asa porti un dialog la tine la biserica cu prietenii? Unu zice una tu zici alta adica exact ce ala nu a zis si dupa aia ii faci imbecili ca de ce nu te-au inteles? La 60 de ani ar fi trebuit sa intelegi macar un lucru, anume ca atunci cand faci o greseala nu o dai la intors scuzandu-te si reacuzandu-te ci accepti ca ai gresit, inveti ceva din asta si mergi mai departe. E o chestie onorabila. Tine de demnitate.

Bati campii sublim ca ma fac de ras pe forum. Continua sa visezi. Ti-am spus de la inceputul conversatiei anterioare ca aici ce scrii ramane scris. E floare la ureche pentru cineva sa vada cat de senil esti. Doar sa citeasca seria de replici de la topicul respectiv. Nu esti nici primul nici ultimul destept de tipul asta cu care am de a face, asa ca inceteaza cu mizeria si incepe sa citesti ce scriu oamenii nu ce nu scriu.

P.S1 Ce inseamna ofensabil? Da, cand insisti sa corectezi pe altii trebuie sa fii pregatit sa dai explicatii atunci cand ti se arata ca ai sfeclit-o si aici.

P.S2 Inceteaza cu "restul forumistilor" ca nu exista. Vin doar daca faci tu apel printre prieteni sa vina sa te sustina. Suntem cam singuri in padurea asta. Inainte sa apari pe forum fusese pauza de multa vreme pe aici. S-a contrat Confucius cu Davieboy o perioada dar inainte de asta cred ca mai bine de 6 luni - activitate 0. Asa ca nu mai striga ca nu te aude nimeni.
Last edited by Gabriy'el on Sat Sep 12, 2015 2:24 pm, edited 1 time in total.
Un stramos de-al nostru, din preistorie, sta in fata unei pietre. Se uita la ea, o intoarce pe toate fetele si, dupa citeva clipe de gindire, ii zice: "Bai, nene, dar necioplita mai esti!". Iulian Tanase

http://www.snafu.ro/
User avatar
Gabriy'el
 
Posts: 3032
Images: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 2:07 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87316 ] Postby Ghiocel on Sat Sep 12, 2015 2:22 pm

Gabryi’el wrote: Ce inseamna ofensabil? Da, cand insisti sa corectezi pe altii trebuie sa fii pregatit sa dai explicatii atunci cand ti se arata ca ai sfeclit-o si aici.
Dupa cum am afirmat ieri sau alaltaieri, mama prostilor (EGW) este mereu gravida. Am stiut ca nu vei raspunde la nici o intrebare.

Cum se spune corect, “A fi usor ofensabil” sau “A fi usor ofensator” ?
User avatar
Ghiocel
 
Posts: 78
Joined: Sun Aug 30, 2015 6:51 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87317 ] Postby Gabriy'el on Sat Sep 12, 2015 2:26 pm

Ca sa vorbesti de a fi usor ofensabil trebuie sa imi spui ce inseamna conform DEX-ului(nu dexonline ca sa nu aiurezi iar gratuit) ofensabil. Ca daca nu exista cuvantul,...vorbim degeaba si esti asteptat cu recunoasterea greselii. Cand tu esti smecher si atragi atentia interlocutorului ca a gresit spunand "ofensat"(-or) (cuvant existent in DEX) ca tu ai folosit ofensabil e de datoria ta sa vii sa explici unde e greseala. Daca gasesti cuvantul...

Nu-i asa ca iti doresti sa fi tacut macar la acest aspect? Eh, ce sa-i faci cand atragi tu atentia la tot felul de stupizenii e normal doar. Cand eu declar responsabil de o greseala ma ocup cu nimicuri, vreau doar sa am dreptate nu?
Last edited by Gabriy'el on Sat Sep 12, 2015 2:29 pm, edited 1 time in total.
Un stramos de-al nostru, din preistorie, sta in fata unei pietre. Se uita la ea, o intoarce pe toate fetele si, dupa citeva clipe de gindire, ii zice: "Bai, nene, dar necioplita mai esti!". Iulian Tanase

http://www.snafu.ro/
User avatar
Gabriy'el
 
Posts: 3032
Images: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 2:07 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87318 ] Postby Ghiocel on Sat Sep 12, 2015 2:28 pm

Gabriy'el wrote:Ca sa vorbesti de a fi usor ofensabil trebuie sa imi spui ce inseamna conform DEX-ului(nu dexonline ca sa nu aiurezi iar gratuit) ofensabil. Ca daca nu exista cuvantul,...vorbim degeaba si esti asteptat cu recunoasterea greselii. Cand tu esti smecher si atragi atentia interlocutorului ca a gresit spunand "ofensat"(-or) (cuvant existent in DEX) ca tu ai folosit ofensabil e de datoria ta sa vii sa explici unde e greseala. Daca gasesti cuvantul...
Esti dobitoc, ce mai. Ma las batut.
User avatar
Ghiocel
 
Posts: 78
Joined: Sun Aug 30, 2015 6:51 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87319 ] Postby Gabriy'el on Sat Sep 12, 2015 2:31 pm

Da-mi voie sa te ajut cu dictionarul si la cuvantul dobitoc:

2. S. m. și f., adj. (Peior.) (Om) care este lipsit de inteligență sau de bun-simț.

Cand faci observatii gratuit si apoi vociferezi penibil cand esti chemat sa dai socoteala pentru ce spui este ca te potrivesti perfect definitiei de mai sus?


P.S. Te-ai mai lasat batut de vreo cateva ori. Din gura. In rest aceeasi mizerie mintala.
Un stramos de-al nostru, din preistorie, sta in fata unei pietre. Se uita la ea, o intoarce pe toate fetele si, dupa citeva clipe de gindire, ii zice: "Bai, nene, dar necioplita mai esti!". Iulian Tanase

http://www.snafu.ro/
User avatar
Gabriy'el
 
Posts: 3032
Images: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 2:07 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87320 ] Postby Gabriy'el on Sat Sep 12, 2015 2:35 pm

Esti reprezentarea perfecta a romanului peste care trec anii degeaba. Cere respect dar nu ofera.Vrea locuri in autobuz sau tramvai dar el nu ofera niciodata la o tanara insarcinata ca el e batran si a muncit la fabrica in comunism si i se cuvine orice. Se crede inteligent dar nu stie sa citeasca sau sa asculte doua fraze. Cand greseste si e dovedit gresit devine agresiv cu cel ce ii arata o greseala cat de mica.

Colac peste pupaza nici nu realizezi cat de penibil esti cand spui ca nu ti-am raspuns la nicio intrebare. Ba inclusiv in prima postare de astazi te-am avertizat ca ti-am raspuns INCLUSIV argumentand pozitia cu versete Biblice. Cine sa vada cat timp tu nu citesti decat 2, maxim 3 randuri din ce postez , si chiar si alea pe sarite de nu pricepi nimic dintr-o propozitie simpla : Intreb sincer.
Un stramos de-al nostru, din preistorie, sta in fata unei pietre. Se uita la ea, o intoarce pe toate fetele si, dupa citeva clipe de gindire, ii zice: "Bai, nene, dar necioplita mai esti!". Iulian Tanase

http://www.snafu.ro/
User avatar
Gabriy'el
 
Posts: 3032
Images: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 2:07 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87339 ] Postby Mmare on Wed Oct 21, 2015 2:52 pm

Ghiocel wrote:E dobitoc, ce mai. Ma las batut.
Aferim, ghiocelule! E limpede pentru toata lumea.
User avatar
Mmare
 
Posts: 74
Joined: Wed Oct 21, 2015 12:30 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87505 ] Postby nehustan on Tue Dec 15, 2015 1:42 pm

Gabriel:<<Nu stiu ce simt adventistii, dar mie mi-a placut foarte mult acest videoclip! Multumesc colegului care l-a afisat. Un adevărat cadou pentru cei care cauta adevarul in Biserica Adventista. Multi dintre voi poate ganditi despre domn profesor Coman „ca un pastor sa vorbeasca asa, este impardonabil”. Impardonabil sa te iei de tagma intangibila a popimii azs. A vorbi cam in acelasi ton cu profetul Ezechiel despre pastori devine pentru adventisti „o insulta adresata intregii Bisericii”. Cum sa indraznesti „mojicia” de a spune verde in fata ca pastorii lui Israel de pe vremea lui Ezechiel nu erau sensibil mai breji decat pastorii azs, si nu numai, de azi ? Ma face sa zambesc cum unii spalati pe creier chiar mai indraznesc sa sara „in apararea privilegiilor” boierimii azs – vorba unui baron local vandut de pe vremea lui Tepes.

Ca incheiere, am o intrebare:
Poate un adevar despre cineva sa fie socotit barfa? De exemplu, Pavel i-i scrie lui Timotei despre o alta persoana, care nu era de fata. „Alexandru, caldararul, mi-a facut mult rau.” L-a barfit Pavel pe Alexandru? Cum se poate interpreta aceasta? Unii poate vor spune ca e obraznicie, ca in ziua de azi daca-i spui cuiva adevarul, te acuza ca esti obraznic. Poate adevarul fi interpretat ca atac la Biserica – desigur ca da, doar in incinta Azs.
Multumesc anticipat celor care ma vor lamuri.>>

Si tu ..."Brutus"??!
nehustan
 
Posts: 1042
Images: 0
Joined: Sat Sep 26, 2009 10:44 am

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87525 ] Postby Dragano on Wed Dec 23, 2015 6:39 am

don' Viorel

In functie de context, continut si de interesul partilor vizate de adevar, el poate fi socotit barfa, conspiratie, denigrare, calomnie, sau atentat la siguranta nationala.


Un avocat sau un procuror bun ce stie sa suceasca sensul vorbelor.
Antrenor de preoti hard core si semizei
User avatar
Dragano
 
Posts: 85
Images: 0
Joined: Sat Nov 17, 2012 12:06 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87537 ] Postby nehustan on Thu Dec 24, 2015 3:56 pm

Deja am primit niste ...Telefoane...!or fi de p'aici,or fi de ...''dincolo...",ramane ...Inregistrarea...
nehustan
 
Posts: 1042
Images: 0
Joined: Sat Sep 26, 2009 10:44 am

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87549 ] Postby Mmare on Sun Jan 03, 2016 4:16 pm

nehustan wrote:Deja am primit niste ...Telefoane...!or fi de p'aici,or fi de ...''dincolo...",ramane ...Inregistrarea...
nehustane, scrie-mi te rog un email pe adresa MătaMare1@outlook.com, ca sa te am la indemana pentru zile negre.
User avatar
Mmare
 
Posts: 74
Joined: Wed Oct 21, 2015 12:30 pm

Re: Ellen G. White - PROFET FALS!?

[ #87654 ] Postby Davieboy on Tue Jan 03, 2017 8:28 pm

Mmare wrote:
nehustan wrote:Deja am primit niste ...Telefoane...!or fi de p'aici,or fi de ...''dincolo...",ramane ...Inregistrarea...
nehustane, scrie-mi te rog un email pe adresa MătaMare1@outlook.com, ca sa te am la indemana pentru zile negre.

Defapt adresa lui Mmare e matamare1@outlook.com ... cu a, nu cu ă.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot_________________________________________________________Viziteaza http://www.OrtodoxPagan.com
User avatar
Davieboy
 
Posts: 605
Images: 0
Joined: Tue Feb 24, 2009 11:06 am
Location: US - www.OrtodoxPagan.com

Previous

Return to Spiritualitate

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron